Amikor beindult a szülés nálatok, hogy viselkedett a baba? és vajúdás alatt? Nem tudom mi lehetett, ami az előbb történt.
Figyelt kérdés
most eddig nem érzett fájásféléim voltak, de pont olyankor feszítette magát a baba. szóval nem tudom, h. azért fájt-e, mert feszítette magát, vagy azért feszítette magát, mert összehúzódások voltak... teljesen eldeformálódott a pocakom, úgy kinyomta magát, és fájt közben az alhasam, meg a derekam. úgy egy órát tartott, de nem szabályos időközönként ismétlődött. mi lehetett ez?2013. márc. 10. 20:33
2/16 anonim válasza:
Nah kinek nem tetszett amit írtam?
3/16 A kérdező kommentje:
37 :) és ez mit jelent, ehhez képest mikorra várható a baba ? vagy ezt így nem lehet tudni?
2013. márc. 10. 20:40
4/16 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen...
De nem lett belőle semmi,pedig jó lett volna.Már nagyon várjuk,de sehol semmi,mocorog rendesen,sőt...elég intenziven,lehet csak kirobbantani lehet majd:D
Pedig jó lenne már a husvétot itthon tölteni:D
5/16 anonim válasza:
1-es és 2-es vagyok. Nekem már 3 hete vannak jóslóim. 31 hetes vagyok. De lehet, hogy te már holnap babázol:)
6/16 A kérdező kommentje:
ne is mondd! már alig várjuk, h. kint legyen! nehéz, mint a só, akkora vagyok, mint egy bálna, szuszogok, nem kapok levegőt, no meg legelső sorban alig várom már a babázást! :) te hány hetes vagy, mikorra várható a lurkó? mi 28-ára vagyunk kiírva.
2013. márc. 10. 20:47
7/16 anonim válasza:
Mi 23.-ra:)
Detto igy érzek mint te.
A hasam mint egy szikla,bálna vagyok és ki se akarok mozdulni a lakásból,mert alig kapok levegőt:S
Már sehogy nem jó,éjjel alig birok aludni...
A kórházban tilalom van,de már az se érdekel,csak jöjjön ki:))
8/16 A kérdező kommentje:
de csak látogatási! az megnyugtat, h. apa a szülésnél bent lehet! no hát sok sikert, és mihamarabbi szülést kívánok nektek! :) az én favorit napom a 13! milyen jól hangzana, h. 2013.03.13! ;)
2013. márc. 10. 21:13
9/16 anonim válasza:
Nálunk nem jöhet be apa akkor sem:((
Akkor te hamarabb vagy:)))
Sok sikert és gyors szülést kivánok én is:))
Azért majd ird meg mikoris sikerült:))
10/16 frászkarikaborsó válasza:
Nekem rendszeresen volt ilyenem a harmadik trimeszterben. Amikor megindult a szülés az nem így kezdődött. ELfolyt a vizem minden előjel nélkül 37 hetesen és 6 naposan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!