Mit tegyek? Szorít az idő!
Figyelt kérdés
Párom elhagyott, mert megtudta, hogy terhes vagyok és meg akarom tartani a babát. Ha elvetetném velem maradna, de akkor én dobnám ki, szóval ígyis úgyis szakítanánk, de nem tudom, hogy vállaljam-e egyedül a babát vagy sem. Van már egy 7 éves nagy fiam, aki most kezdi az iskolát, megtudnék minden adni neki egy baba mellett? Mind anyagi mind fizikai segítséget? Volt valaki hasonló helyzetben?2010. ápr. 13. 11:56
11/12 anonim válasza:
Milyen sokan vannak ilyen helyzetben? Én is így jártam, de nekem már 2 gyerekem van, 12 és 7 évesek, és most 25 hetes terhes vagyok. Én sem akartam elvetetni a babát, jól átgondoltam mindent. Lehet, hogy kissé nehéz lesz, de majdcsak megoldódik minden. Nekem sem akarta a babát, még a nevére sem hajlandó venni, és apasági nyilatkozatot sem akar adni. Sajnos ma már ott tartunk, hogy több mint két hónapja nem is beszéltünk, mert egyszerűen nem áll velem szóba. Nem érdekli már semmi, gondolom csak saját magát sajnálja, hogy most akkor gyerektartást kell majd fizetnie. Szerintem is tartsd meg a babát, hidd el minden jól fog alakulni. Ha én elboldogulok majd 3 gyerekkel egyedül, biztos neked is sikerülni fog 2-vel.
12/12 anonim válasza:
Nem értem én ezeket a férfiakat.Persze a gyermeknemzés kellemes része az ment, de vállalni a felelősséget már nem pálya.Bocs, de szerintem ez undorító, és engem az ilyen mélységesen felháborít.Mi szeretjük egymást, házasok vagyunk, és bár ő életem szerelme, ha választanom kellene, egyértelműen a babát választanám.Szerintem is tartsd meg.A párod pedig menjen csak, ne sajnáld.A későbbiekben sem állt volna melléd, és hidd el, egyre csak rosszabb lett volna.Nem ismerem az anyagi helyzetedet, de ahol jut kettőnek, ott a harmadiknak is.Gondolom, a kisfiad után azért maradt gyerekholmik is.És abban is biztos vagyok, hogy ha elakadsz, ki fog segíteni a család.Minden helyzetre van megoldás.És az sincs kizárva, hogy ha megszületik a baba, a párod a küszöböt lerágja majd, úgy udvarol.Mert addigra átgondolja a dolgokat.Más kérdés, hogy ha így lesz, visszafogadod -e.De az , hogy azért szakított veled, mert terhes lettél, önző és gyáva dolog.Mert ahhoz azért neki is volt köze, ugyebár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!