Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetesen ha szorít a nadrág...

7 hetesen ha szorít a nadrág okozhat valami gondot a babának?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés és csak én parázok rá nagyon,de amióta tudom,hogy terhes vagyok úgy érzem minden nadrág nagyon szorít és félek,hogy ebből baj lehet!?Kérlek mondjatok valami okosat :) Köszi
2011. aug. 10. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szorítja a hasad és ez lassítja a keringést, valamint nem ad helyet a beleknek, amit a méh maga előtt tol. Ezzel még a bélműködést is lassítja, ami terhesen amúgy sem túl gyors. Vegyél egy két kismamanadrágot, aminek gumírozott a dereka. Vagy, amennyire tudsz, hordj melegítőnadrágot.
2011. aug. 10. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nyugi, a babádnak még azzal se tudsz ártani, ha megütöd a hasadat, elszorítani meg nem is tudod. A babát nem csupán a hasad védi, hanem a méh és a magzatvíz is. Szóval ő jól ki van párnázva :) Persze, ha kényelmetlennek érzed a nadrágokat, vegyék olyat, ami gumis derekú. Kismamanacit hordani 7 hetesen még kissé korai lenne. Esetleg gombold ki a nadrágot és húzz rá bandázst.. még divatos is :)
2011. aug. 10. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

én nem vacakoltam, kigomboltam! Én sem akartam őt szorongatni úgy mond... meg kényelmetlenül lenni...

Aztán most rendeltem én is bandázst.

2011. aug. 10. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk nekem a legszűkebb nacim olyan 10-11.hét felé kezdett ülve kényelmetlenné válni
2011. aug. 10. 20:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek :)
2011. aug. 10. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vegyél nyugodtan egy kismamanadrágot. Előbb-utóbb úgyis "belenősz", addig is nyugodtan vagy, és nem idegesít ez a dolog. Én kb 12 hetesen vettem, mert ülve már kényelmetlen volt a nadrág.
2011. aug. 10. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is 12 hetesen vettem először kismamanadrágot, nagyon kényelmes volt, mivel megszűnt a szorítás.
2011. aug. 11. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

én már 7 hetes terhesen is kismami nadrágot hordtam mert nem éreztem magam jól a régi nadrágjaimban:)

25N

2011. aug. 11. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!