27 hetes vagyok, méhszájam 3100. A dokimat elfelejtettem megkérdezni, hogy lehet-e fürdeni így a Balatonban vagy esetleg a szálloda saját medencéjében?
2016. jún. 19. 16:04
1/8 anonim válasza:
Lehet, csak nem ajánlott, mert fokozott a fertözésveszély.
A szálloda medencéje esetleg szóbajöhet, de en azt sem kockáztatnám.
Félidö után már nem igazán jó nyivános helyen - ahol sok ember van rajtad kivül a vízben - fürödni, mert akármikor elkaphatsz valamit, és terhesen sokkal nehezebb kikezelni.
2016. jún. 19. 16:28
2/8 anonim válasza:
én inkább nem fürödnék se a balcsiban se a medencében, mert ha olyan fertőzést kapsz el, akkor még koraszülés is lehet.
31hkm
2016. jún. 19. 16:37
3/8 anonim válasza:
Én nem terhesen sem fürödnék, mert a nyaralókból beleöntik a szennyvizet.
2016. jún. 19. 17:22
4/8 anonim válasza:
3:meg a halak is belekakilnak, hujjujj. En usztam terhesen tengerben nagyon sokat, persze az mas, mint a Balaton, de azert az sem fertozo uszoda, nem kaptam el soha semmit. A dokim azt mondta, ha az ember hajlamos fertozesekre, ne jarjon ilyen helyre terhesen. Es nem terhesen sem.
2016. jún. 19. 17:33
5/8 anonim válasza:
én is most megyek majd a Balcsira, 30 hetes leszek akkor.nekem a dokim azt mondta, hogy 40 foknál melegebb medencébe, gyógyvizesbe,gyerekpancsolósba ne menjek.a legjobbnak még a Balatont mondta,abba bele engedett,mert azt mondta az természetes víz, de csak egy loccsanás erejéig, nem órákig...
2016. jún. 19. 19:53
6/8 anonim válasza:
Nekem azt mondtak, hogy inkabb elo vizben furodjek mint medenceben :) most vagyok 19 hetes augusztusban megyunk balcsira tuti fogok furdeni ha minden rendben lesz :)
2016. jún. 19. 19:56
7/8 anonim válasza:
En furodtem ma benne,19 hetes vagyok,az elozo terhessegem alatt is(egyaltalan nem vagyok fogekony fertozeskre szerencsere)
2016. jún. 19. 20:06
8/8 anonim válasza:
3-as: Légyszi magyarázd már, hogy technikailag mégis hogyan néz ki, hogy a szállodákból beleöntik a szennyvizet? Egy dézsában gyűjtik? Vagy?
Amúgy igen, van olyan része a szennyvíztisztításnak, ahol tavakat használnak erre, de az nem a Balaton. Nem mennék bele a részleteibe, ez egy eljárás.
Még légyszi azt is magyarázd el, hogy ha beleöntik, akkor a vízmintavétel alkalmával hogyan lehet, hogy nem mutatják azt ki? Mert hidd el, hogy ha lenne mit kimutatni, akkor oda embert nem engednének be (bírság is hatalmas lenne).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!