Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-5 hónapos terhesen lehet...

4-5 hónapos terhesen lehet fürödni a Balatonban, tengerben?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a nőgyógyászom,hogy szabad,de a strandokat kerüljem,medencében nem lehet,ha csak nem otthoni medence.
2013. ápr. 30. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondta a vedono, hogy termeszetes vizben szabad, strandon nem...
2013. ápr. 30. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
na de hol máshol mész be a Balcsiba, ha nem a strandon? vagy ti most a Dagályt és társait nevezitek strandnak?
2013. ápr. 30. 18:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a mesterséges fürdőket értik strand alatt :DD
2013. ápr. 30. 18:56
 5/9 A kérdező kommentje:

Szabad strandon lehet, fizetősön nem? :)))

Köszi a válaszokat! Strandon nem fürödnék, mármint városi strandon.

2013. ápr. 30. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
A nyilvanos, medences furdoket ertettem strand alatt, de azert ki lehetett talalni...
2013. ápr. 30. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyebkent ez szivas, mert en nem szeretem a termeszetes vizeket, marmint furdesre. A Balcsi es a tenger oke, de az ilyen-olyan tavak, folyok mar nem...
2013. ápr. 30. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet fürdeni, anno nekem is azt mondta az orvosom, hogy "természetes" vízben szabad. Ennek ellenére én elkerültem végül, és úgy gondoltam, kibírható, hogy egy nyarat strandon való fürdés nélkül vészeljek át.
2013. ápr. 30. 22:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is max a Balcsiba mennék, folyókba, egyéb vizekbe nem. Köszi.
2013. máj. 2. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!