Balatonban furdes, kismamak, van valami " szabaly" ha furodtok a balatonban pl. Mennyi ieig lehet bent lenni, utana furdoruha csere stb?
Szia!
18 hetes vagyok, első baba :)
Igazából nem látszik még, alig kerekedik a pocakom, most mentünk le másodszor a nyaralónkba pár napra a párommal. Az orvosom megengedte, azt mondta minden rendben a terhességemmel is, és a babával is. (lekopogom nagyon sokszor)
Persze nem az 5 centisben üldögéltem, hanem ráfeküdtem egy matracra és bementünk oda, ahol picit mélyebb a víz, így talán kevesebb a baci meg miegymás :)
Nem kaptam el semmit, minden rendben van. Utána viszont rögtön lezuhanyzom intim tusfürdővel és száraz ruhát veszek :)
Egy egészséges terhesség alatt bármit lehet., mivel nem betegség :)
A Balaton bármilyen koszosnak is tűnik, egy öntisztulós víz, sokkal jobb mint az élményfürdők, vagy a termálok. Mivel nem lesz a balcsi sose olyan meleg mint egy termál (35fokos) ezért simán belemehetsz, azt meg érezni fogod mennyit "kívánsz".
Én bent voltam, úsztam, áztattam :) Kijöttem akkor irány a wc, intim törlőkendő és mikor már nem fürödtem átcseréltem a bikinimet.
Jó pancsolást.
30hkm (nőgyógyász feleség) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!