Lehet terhesen strandolni, fürdeni Balatonban vagy a Velencei-tóban? Kismamák, ti mernétek?
Szia, mi 2 hét múlva megyünk Siófokra. Se a Balcsiban, se medencében nem fogok fürdeni. Pedig én is zárt vagyok teljesen. Lesz még elég nyár, nem fogom megkockáztatni. :)
32 hkm
Szia! Én is gondolkodtam rajta, hogy menjek-e strandra terhesen. De bármennyire is nagy a kísértés, én ezen a nyáron kihagyom a fürdőzést, bár még én sem szedtem össze vízben fertőzést, de sose lehet tudni. Én sem kockáztatok.
33hkm
Mi is két hét múlva megyünk a Balcsira, pénteken meg megyek a dokihoz. Majd tőle ismét érdeklődöm, bár ismerem az álláspontját: fürödhetek, sőt, a múltkor az úszást ajánlotta, mikor mondtam neki, hogy fáj a derekamnál. És következő alkalommal is rákérdezett, hogy voltam e úszni... Úszni meg csak medencében lehet itt pesten :o))
Szóval ha jó idő lesz, mindenképpen tervezek fürdést a balcsiban, és ha minden rendben lesz pénteken. A dokim egyébként azt is javasolta a fertőzések ellen, hogy bármilyen babaolajjal kenjem be magam alul, mielőtt a vízbe megyek. A barátnőmnek a pimafucortos tampont javasolta a doki....
Egyébként én sem szedtem még össze ilyen helyeken fertőzést, lehet ezért vagyok bátrabb, de bízom is a dokimban....
31 hkm
mi is megyünk Balcsira, meg strandra is járok párommal, de én csak térdig megyek a vízbe, vagy csak a parton ülve az árnyékból lógatom a lábam :) nem akarok semmit sem összeszedni
11 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!