Akik csak a 6. het utan vettek eszre, hogy baba van, hogyhogy csak akkor? Es mibol vettetek eszre?
Figyelt kérdés
Tervezett, vagy becsuszott baba?2016. jún. 17. 09:32
1/9 anonim válasza:
Nagyon ritkán menstrualtam, évente maximum egyszer(gyógyszer segítségével, ha sikerült meghozni), rengeteg vizsgálatom volt, azt mondták, hogy nincs ciklusom, hormontermelésem nem megfelelő az agyalapi mirigy elégtelen működése miatt. Ha gyereket szeretnék, akkor majd jelentkezzek meddőségi klinikán, hátha be tudják indítani a hormonháztartásom. Ennek ellenére védekeztünk a férjemmel mindig (óvszerrel), mert ugye a tabletta, hüvelygyűrű stb a hormontartalom miatt nem jöhetett szóba, nem akartak belekavarni az egészbe. Mivel még nem akartunk gyereket, ezért védekeztünk, kivéve egyszer. Az államvizsgám estéjén nagyon csúnyán berúgtunk és nem gondoltunk arra, hogy védekezni kellene. Nah akkor aznap este mégiscsak működött a testem rendesen, mert sikerült teherbeesnem. Tesztet pedig azért csináltam rá egy hónapra, mert a férjem és én is állandóan babával álmodtunk. Tünetem semmi nem volt egyébként, úgyhogy ha az álmok nincsenek, akkor lehet, hogy akkor eszmeltem volna rá, amikor rúg, mert eszünkbe sem jutott az almokig, hogy nem védekeztünk aznap este.
2/9 anonim válasza:
Vedekeztem es nem volt tervezve a baba. 7 hetig csak fekudtem, mert hanytam es nem birtam felkelni. 1-2 hetig meg azt hittem, hogy virus, aztan gyanus lett, elmentem az orvoshoz. Kb 7-8-9 hetes lehettem. A nagy rosszulletben eszre se vettem, hogy kimaradt a mensi
3/9 anonim válasza:
kimaradt a mensi, egyre fáradékonyabb lettem és fájtak a cicijeim, csináltam tesztet és pozitiv lett..
5/9 anonim válasza:
Semmit nem éreztem. Nem voltak tünetek. Mensesem mindig egy,vagy másfél hónapra jött meg 12 éves korom óta. Mivel 30.000NE Dvitamint kellet szednem a menses miatt ezért 2hetente vettem 1 tesztet mert terhesen nem lehet szedni. Védekeztem hüvelyi úton. Egyik értékelhetetlen lett, (volt már ilyen azelőtt) 2 hét múlva pozitív.
6/9 A kérdező kommentje:
Hány hetesen vettétek észre?
2016. jún. 17. 11:01
8/9 anonim válasza:
6 hetesen csináltam tesztet
Első voltam
9/9 anonim válasza:
8hetesen,orvos vette észre,mert a 2.vérzes maradt ki! Tesztet nem vettem,mert előtte 6évig sikertelenül próbálkoztunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!