Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mért van az hogy amiota...

Mért van az hogy amiota beléptem a 3. -ik trimeszterbe, nem hizok 1 kg-t sem? Hogyhogy? A baba nem hizik?

Figyelt kérdés
állitolag ilyenkor kéne a legtöbbet hizni,ugyhogy nem értem.a 30.-ik hét ota 65 kg vagyok,pedig most 35 hetes vagyok.nem lehet valami gond?
2009. nov. 30. 12:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Éppen ma tettem fel egy ezzel kapcsolatos kérdést, csak kicsit másképpen fogalmazva:) olvastam egy szakkönyvben, hogy a 30.hétig a magzatvíz mennyiség és a vér mennyiség is eléri a maximumot,innentől csak tartja a szintet. a női test is általában (átlagos testalkatúaknál) eléri azt a zsírszintet amivel már biztonságosan neki indulhat a következő hónapoknak/szülésnek/szoptatásnak. elvileg, a szakkönyv szerint innentől már "csak" a baba nő... ami ugye előfordulhat hogy már "csak" 2 kiló plussz az eddigiekhez képest... ha pl. a babád hízott 1-1.5 kg körül, az teljesen előfordulhat hogy másból annyi lement... annyit téved 1-1 mérlegelés, víz, és egyéb "dolgok" amik esetleg megrekedtek benned a mérlegeléskor.... szóval nem hinném hogy ez gond lenne.
2009. nov. 30. 13:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben járok a 33. héten, bár én a 27. héttől nem híztam és ez eléggé aggasztó. Állítólag az utolsó trimeszterben havonta 2 kilót kellene híznunk.
2009. nov. 30. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!