Hogyhogy lehet adni epret málnát 4hónapos kortól?
Úgy tudtam 1éves korig nem szabad! Kint vesszük Ausztriában a Hipp-es konzerv püréket és van 4.hónaptól eper-málna-barack kombó..
Akkor most mi van??
Ti adnátok a picinek?
kétlem, hogy 100 % biztosra ki lenne magvazva..
arról nem is beszélve hogy déligyümölcsök is egy évtől ajánottak és arra sem figyelnek
Pedig ki van, a bébiételekre sokkal szigorúbb szabályozás vonatkozik, mint az egyéb élelmiszerekre.
No meg a cég profitjának se tenne jót, ha a sajtóba kerülnének perek, hogy a terméküktől baja lett babáknak.
De nyugodtan kérdezz meg gyermekorvost, ő is meg fogja ezt erősíteni.
Az üvegesek máshogy készülnek.
A védőnőm majdnem hanyatt vágta magát, amikor mondtam neki, hogy 6 hósan szereti a fiam a halat... Persze a Kecskeméti paradicsomos halát.
Üvegesből én adtam mindent, amikortól rá volt írva, hogy lehet. A frissnél tartottam a táblázatot.
Nagyon okostojás, szerinted ha tilos adni, akkor miért készítenek ilyen bébiételt ennyi idős babáknak?
Értsd már meg, hogy semmi baja nem lesz tőle. Egyszerűen olyat kell venni, ami a korának megfelelő, és akkor nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!