Mindenkinek ilyen nehéz?! Bővebben lent!
Pénetek császároztak, ikerekkel, kaptam gerincbe is érzéstelenítőt és altattak is.
Sűrgősségi volt.
Minden császáros ilyen nehezen viselte, vagy csak én?
Fájnak a bordáim, nehezen mozgok, nehezen kapok levegőt. Erőtlen vagy. Csúnya a hasam ( lila ), dagad a lábam. Amolyan mosott kaki vagyok. Van, hogy alig érek ki a wc-re, mert hát...
Nektek ha volt ilyen mennyi idő alatt múlt el?
A bordaív alatti és a hát fajdálom a legrosszabb.
Sajnos nem én vagyok... Bár én lennék...
Én a 4-es redukciós vagyok.
27. hétre szültem meg, az egyik baba pár napot élt, a másik pedig intenzíven van.
B*szki. :( Bocs...
Nagyon szorítok a babáért, minden rendben lesz! 27. héten még intenzíven van, de bízzatok Ti is benne, hogy minden rendben lesz. A másik Angyalka vigyáz Rá!
:( Emlékszem rád én is...
Imádkozom a kis Manóért, hogy minden rendben legyen!
Így ismeretlenül is nagy baráti ölelés Neked, Nektek. Bár egy kívülálló nem tud segíteni :(
Az icipici baba fel fog épülni biztosan az intenzíven, meglátod!
Nagyon sajnálom és együttérzek Veled.
Nekem júniusban lesz programozott császárom (szemem miatt), én is készülök lelkileg a műtét utáni fájdalmakra.
Legyél erős. Veled vagyunk lélekben.
31 hetes kismama
Sok sok lelkierőt és kitartást kívánok neked! Mielőbbi gyogyulást!
Szoritok h minden rendben legyen a babáddal!
Irj majd mi van veletek!
Szia!
Nagyon sajnálom, ami Veled történt és szorítok, hogy jóra forduljon minden!
Jobban vagy már a műtét után? És a picikéd?
Édes Istenem....annyira,de annyira sajnálom,ez iszonyat
Kívánom,h minél hamarabb hazamehessen a pindur,neked meg mihamarabbi gyógyulást!szorítok a Kicsiért és írj majd,h miújság a babyvel,pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!