Mindenkinek nehéz a 9. hónap?
Figyelt kérdés
Már csak 4 hetem van, de nagyon sznvedek. Gyakorlatilg nincs olyan testrészem ami ne fájna. Szeretném a kislányom születését boldogan, harmónikusan megélni, de így elég nehéz. Neki sem hiszem, hogy jó, hogy én szenvedek...2008. jan. 17. 09:35
1/4 anonim válasza:
Én még közel sem tartok ott,de úgy tudom igen.A legtöbb amit tehetsz most, hogy megpróbálsz minnél többet pihenni,hamarosan úgysem lesz időd rá:-))
Sokan ilyenkor már lelkiekben rákészülnek a szülésre, elképzelik, mi hogyan lesz az új jövevény érkezése után, és ezzel kicsit megpróbálják lekötni magukat.De mondom, ez nem személyes tapasztalat.
Sok boldogságot a picurihoz!
2/4 anonim válasza:
Nekem 5 hét van hátra és én is nehezebben viselem mint eddig. A 7. hónapig szinte észre sem vettem hogy terhes vagyok soha nem volt semmi panaszom. Bár a testrészeim nem fájnak, néha azt érzem elhúz a hasam. Kitartás, nem sok van már hátra!!
3/4 anonim válasza:
Mindenkinek. Nagyon jól emlékszem rá, hogy az utolsó hónapban már mást sem akartam, csak minél előbb szülni.
4/4 anonim válasza:
Szia.
Nekem már csak egy hetem van ha´tra.nekem is fáj mindenem,hetek óta nem tudok aludni csak pár óra´t.Már várom,hogy melyik nap akar majd kibújni az én kis drágám.
Kitarta´s.Ez az egy hónap már gyorsan elmegy.pihenj,séta´lj,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!