Hogy dolgozzátok fel? Mindenkinek ilyen nehéz? Lehet valami komolyabb baj? Én nem működöm jól?
Én is cukros lettem, és inzulinoznom kellett. Amikor megtudtam, én is bőgtem, ráadásul félek a tűtől. Szerencsére nagyon rendes dokim volt, elmagyarázta, hogy ez nem baj, az inzulin azért kell, hogy a babának segítsek, hogy ne legyen baja. Jó hogy időben kiderült, így nem lesz baj. Otthon mértem a cukromat naponta hétszer, hetente jártam ellenőrzésre, az inzulint sajnos mindig emelni kellett, de ez van. A lányom már 4,5 hónapos, a szüléskor sem volt semmi baj vele, és azóta sincs. Viszont azt zudnod kell, hogy a stressz is emeli a cukrot, tehát ne idegeskedj ezen. Mozogj sokat, az segít.
Erről az egészről nem te tehetsz, úgyhogy ne sírj emiatt, ettől a babád megkap mindent, ami kell neki, és nem ellened védekezik. Fel a fejjel!
(és ne haragudj, hogy megjegyzem, de megiJedni - nem bántani akarlak)
nekem sogornőm 25hetes, és ő cukros, már gyerek kora óta...semmiben nem tér el az élete, meg a picinek a növekedése! együtt várjuk a piciket (én 35h).
szerintem abba gondolj bele, hogy ha nem vettétek volna észre, vagy inzulinozod magad sokkal nagyobb baja lehet a picinek!!!! mint inzulin mellett!!!
mi legalábbis így vagyunk vele.
kitartást, és egészséget, könnyű, jó szülést!!!!
Szia!
Az én történetemről könyvet lehetne írni:)
Terhességi cukor állítom én ! 1 típusú cukor állítják az orvosok! 30 éves vagyok 45 kg 163 cm:)
Kisfiam most 7.5 hónapos gyönyörű és semmi baja! Lekopogom!
26 héten éhgyomri cukrom 14.4 volt , rohangászott körülöttem mindenki!
Befektettek belgyógyászatra és megtanítottak hogy kell bánni a tűvel! Menni fog hidd el nemvészes! Aztán egész terhességem alatt rengeteg inzulin kellett hetente dokijárás ez egy kicsit bosszantó volt mert egyébként semmi bajom nem volt ! Mozogtam sokat de ez van! Nem is értették mitől lettem az vagyis vagyok cukros! Valószínűleg egy vírusinfekció ami elpusztította a sejteket!
Meg is maradt azóta is inzulinozom magam már nem zavar a dolog pedig nem rég tudtam meg hogy beteg vagyok! Egyébként sportoló vagyok és vékony! Ráadásul edző:) Szóvall fel a fejjel és kitartás!!! A babád pedig gyönyörű lesz és egészséges!!
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!