Ti hol dolgoztatok és meddig kismamaként vagy meddig fogtok?
Figyelt kérdés
Én 17 hetes vagyok és könyvtárban dolgozok, ami nem megterhelő. De egész nap ülök szinte és este már keményebb a hasam2016. jún. 8. 08:12
11/15 anonim válasza:
Irodai munkát végeztem...a 32. hétig terveztem dolgozni, de sajnos a 29. héten bekerültem a kórházba, ott voltam több mint egy hetet, azóta meg itthon vagyok, már nem dolgozhatok.
12/15 anonim válasza:
36.hetig jartam be, egy hegyre kell felmaszni, addig birtam. Onnantol tovabbi ket hetet otthonrol dolgoztam es aztan szultem.
13/15 anonim válasza:
Gyógyszergyárban dolgozom,november közepén jön a baba de szeptember végéig tervezek állományba maradni.gép mellett voltam de ahogy kiderült a baba át kértem magam ilyen tingli tangli munkára.sokat ülök szerencse még keményedést nem tapasztaltam.17hetes vagyok ma.
14/15 anonim válasza:
22 hetes vagyok,októberre vagyok kiírva. Egy több ezer embert foglalkoztató nonprofit cégnél dolgozom. Augusztus közepéig,nagyon max a végéig maradok,mert messze járok,korán kelek és van egy 3,5 évesem is.
15/15 anonim válasza:
szociális munkás vagyok, részben irodai, részben terepmunka (és durva a terep :) ) 30 hetes koromig tervezek dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!