Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hol dolgoztatok és meddig...

Ti hol dolgoztatok és meddig kismamaként vagy meddig fogtok?

Figyelt kérdés
Én 17 hetes vagyok és könyvtárban dolgozok, ami nem megterhelő. De egész nap ülök szinte és este már keményebb a hasam

2016. jún. 8. 08:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
Irodai munkát végeztem...a 32. hétig terveztem dolgozni, de sajnos a 29. héten bekerültem a kórházba, ott voltam több mint egy hetet, azóta meg itthon vagyok, már nem dolgozhatok.
2016. jún. 8. 10:48
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
36.hetig jartam be, egy hegyre kell felmaszni, addig birtam. Onnantol tovabbi ket hetet otthonrol dolgoztam es aztan szultem.
2016. jún. 8. 13:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Gyógyszergyárban dolgozom,november közepén jön a baba de szeptember végéig tervezek állományba maradni.gép mellett voltam de ahogy kiderült a baba át kértem magam ilyen tingli tangli munkára.sokat ülök szerencse még keményedést nem tapasztaltam.17hetes vagyok ma.
2016. jún. 8. 13:47
 14/15 anonim ***** válasza:
22 hetes vagyok,októberre vagyok kiírva. Egy több ezer embert foglalkoztató nonprofit cégnél dolgozom. Augusztus közepéig,nagyon max a végéig maradok,mert messze járok,korán kelek és van egy 3,5 évesem is.
2016. jún. 8. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:
szociális munkás vagyok, részben irodai, részben terepmunka (és durva a terep :) ) 30 hetes koromig tervezek dolgozni.
2016. jún. 8. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!