Ti hol dolgoztatok és meddig kismamaként vagy meddig fogtok?
Figyelt kérdés
Én 17 hetes vagyok és könyvtárban dolgozok, ami nem megterhelő. De egész nap ülök szinte és este már keményebb a hasam2016. jún. 8. 08:12
1/15 anonim válasza:
Lottózóban dolgoztam a 36. hétig. Én is sokat ültem, ha kényelmetlen volt, felálltam/sétáltam egy kicsit.
2/15 anonim válasza:
November kozepere vagyok kiirva, dohanyboltban dolgozok (nem forgalmas), az ital szallitasokat a fonokom atveszi vagy elpakolja helyettem:) augusztus vegeig tervezek maradni. Remelem birni fogom mert nyaron 15fokkal melegebb van bent mint kint :)
3/15 anonim válasza:
Gyárban dolgoztam 17 hetes koromig szalag mellett. 2/3 rész ülő munka volt, a maradékban àcsoràs a gép mellett, ládapakolgatàs...
4/15 anonim válasza:
Irodai telefonos munka,végig dolgoztam volna,de közbeszólt egy vìrusos megfàzàs,amitől elkezdett kinyìlni a méhszàjam ìgy 26. héttől feküdnöm kellett otthon. Nem volt túl jó.
5/15 anonim válasza:
Én is dohányboltban dolgoztam. Most vagyok 14hetes, mult héten jöttem el az éves szabimra. Juliustól indul a táppénzem. Nem volt forgalmas bolt, de kocsma mellett elég igényleten emberek jártak be, már nem szerettem bejárni féltem, hogy elkapok vmit.
6/15 anonim válasza:
Engem minden könyörgésem ellenére kiírtak a 12 hetes uh után táppénzre, mivel a doki azt mondta, hogy a festékbolt nem ideális egy kismamának. Jó, az is tény, h állandó a festékszag, meg mivel színt is kevertem, néha elég festékes voltam, azt hígítóval vakartuk le magunkról stb, irodai munka meg nálunk kifejezetten nem volt, ahová át tudtak volna rakni. Elfogadtam a doki véleményét a kicsi miatt, de szívem szerint még mindig dolgoznék.
8/15 anonim válasza:
Pénzügyi-ügyintézőként dolgozom a 33.hét végéig,ami mindjárt itt van,végre mert a sok ülés nagyon nem jó már,hiába állok fel sokszor.
9/15 anonim válasza:
38. héten hagytam abba. Banknál dolgoztam központban. Pörgős, kemény munka volt, de ha úgy éreztem, akkor felkelhettem, vállaltam pár külsős munkát is, hogy néha kimozdulhassak, a kollégák is nagyon jól voltak, örülök, hogy eddig maradtam.
10/15 anonim válasza:
Pultos-felszolgáló voltam egy sörözőben. 37. hétig dolgoztam, utána csedre mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!