Kismamaként széntablettát?
Figyelt kérdés
Tegnap este óta megy a hasam, mint a vízfolyás. Eddig nem mertem bevenni, de a víz sem áll meg bennem, jóformán. Am nem érzem rosszul magam, semmi gyengeség, mint rendesen hasmenéskor, csak épp nem marad benn semmi.2016. máj. 28. 09:51
1/3 anonim válasza:
Nem jó, ha esetleg vírusfertőzés esetén a széntablettával tartod vissza, ami esetleg távozna.
Nem vettél be az utóbbi időben emelt dózisú magnéziumot? Nálam akkor volt ez, ugyanis a többlet hasmenést okozhat.
Ha nem erről lehet szó, akkor viszont érdemes lenne orvost felkeresned.
2/3 anonim válasza:
Nekem a magnézium egyszeri nagyon híg, vizes székletet okozott, de többet nem.
Gyomorrontás és vírusfertőzés esetén is ki kell ürülni, aminek kell. De ha a víz sem marad meg benned az nagyon nem jó. Szerintem menj el orvoshoz. Széntablettát éppen lehet szedni terhesen csak nem érdemes minden esetben, jobb, ha kiürülnek a dolgok.
3/3 A kérdező kommentje:
Végülis megfejtettem, előtte való nap fürjtojást ettem, és a sima tojást sem mindig bírja a gyomrom, és állítólag a fürjé kalóriadúsabb vagy nem is tudom pontosan, de valami több van benne. rossz biztos nem volt, mert mindegyiket megszagoltam, mielőtt az edénybe tettem volna... végülis vettem be egy tablettát, egyből el is múlt, már a vacsi benn maradt :)
2016. máj. 29. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!