Akik nem szexelhetnek mit tesznek az álmaik ellen kismamaként?
Figyelt kérdés
El vagyok tiltva ,de màr több hónapja .Nem is lenne baj de már a fülemen folynakki a hormonok.
Mit tegyek hogy ne âlmodjak olyat.?Sajnos azt nem tudom szabàlyozni s van hogy egy éjjel négyszer is arra kelek hogy összeràndul a méhem és fàj.Sose voltam szexmàniàs de most kikészülök:)
Vicces demivel fàjnak ezek az orgarmusok jó lenne ha nem lennenek.
Ötlet?
2016. ápr. 6. 05:24
1/6 anonim válasza:
Hát ezt nem gondolod komolyan, hogy mit tegyél az álmodás ellen 😂
Max annyi jut eszembe, hogy ne aludj ;)
Nekem kitartottak szülésig ezek az álmok. Mármár hiányoznak is :)
2/6 A kérdező kommentje:
De komoly:)
Neked is fâjt?
Ha nem fàjna amikor fel3bredek az erős orgazmusra én is örülnék:)
2016. ápr. 6. 09:14
3/6 anonim válasza:
Én megkérdeztem anno a dokit,és azt mondta ezek az orgazmusok mások,mint amit hüvelyen keresztül érzel...nem tudom érthető e ez így? :)
4/6 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok... sőt már kezdem azt sem érteni, hogy ha ezek az álomból következő orgazmusok nem ártanak, akkor az miért árt ha a párommal pettingelünk? Már azt sem tudom mikor volt behatolás utoljára....szóval nagyon rossz és bizony még 16 hetem hátra van... 😨
5/6 anonim válasza:
mert nem mindegy hogy az agyból vagy a hüvelyből indul ki az orgazmus.Az utóbbi okozhat vetélést okozó méhösszehúzódásokat,az előbbi (bár a méh összehúzódik de mégsem úgy) nem
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt nem tudtam.
Akkor mindenkinek szép àlmokat!:)
2016. ápr. 6. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!