Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2016 május végére-június...

2016 május végére-június elejére kiírt kismamák! Hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Akinél még bent van a pocaklakó hogy bírjátok? Próbáltatok valamilyen szülésindító módszert? Már babázók, ti is írhattok, milyen szülés után, hogy bírjátok, mennyivel született a bébi, stb. :)

Én ma vagyok 40+6 hetes (júni 1-re voltam kiírva), rettenet nehéz már... nyugtassatok meg,hogy nem vagyok egyedül... :(

2016. jún. 7. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Mi újság azóta?

Én júni 21.-re vagyok kiírva, de néha én is úgy érzem jobb lenne ha jönne már. :)

2016. jún. 8. 15:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Helyzet változatlan! :( Nálatok?
2016. jún. 8. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Ma volt nst, méhszáj 2111. Szóval csend, és nyugalom.

És mit mondanak, hogy mikor indítanak?

2016. jún. 9. 10:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Amikor írtad a választ,akkor már lassan 2 órája megvolt a fiacskám! :) 3750 gramm és 55 centi! :)
2016. jún. 13. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Gratulálok hozzá!! :) simán ment minden?

Minden jót kívánok nektek!!

2016. jún. 14. 07:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Minden rendben ment, spontán szülés volt..:) Nagyon szépen köszönjük! :) Nálatok miújság?
2016. jún. 15. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:

De jó. :)

Ma volt nst, semmi különös, ha a kiírt napig nincs semmi akkor aznap be kell menni, de hogy utána mi lesz azt nem tudom.

2016. jún. 16. 10:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Remélhetőleg beparázik az indítástól a kis lurkó és kibújik kiírt dátum előtt! :)
2016. jún. 16. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!