Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire változott meg az...

Mennyire változott meg az életetek, kapcsolatotok a párotokkal amióta babátok, gyereketek van?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok, elsö kisbabànkat vàrjuk ès nèha elkap a bizonytalansàg, hogy vajon milyen lesz egy kisgyerekkel?

Nem akarom elvesziteni a pàromat, ùgy èrtem, hogy nem akarok rà csak apukakènt nèzni hanem remèlem, hogy megmarad a tüz is kozottunk.

2016. máj. 28. 22:47
 1/10 H_Vivien ***** válasza:
73%

Megváltozik! Gyökerestől! Az, hogy milyen irányban csak Rajtatok múlik. A tűz megmaradhat, nem kell kiégnie a gyerekkel együtt, de... Lakótárs lesz a Pici mellett a fáradtság, aggódás, a szokásos házimunka és nyugodtan felteheheted majd a kérdést Magadnak, hogy amíg nem volt gyereked, mibe fáradtál el? :D Viszont beköltözik az öröm, a nevetés és a mindent elsöprő boldogság, ami kompenzál mindenért. Szóval... Sokminden borul, de, ha erős a kapcsolat nem lesz gond, ne aggódj ezért:)

Jó egészséget és boldog babavárást kívánok :)

2016. máj. 28. 23:11
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Előtte is nagyon szerettük egymást, azóta is nagyon szeretjük egymást. Nekem megmaradt ugyanúgy férjnek, férfinek, pedig a fiunk nyolc hónapos korában eljött gyedre én pedig visszamentem dolgozni, így én lettem a családfenntartó "apuka", ő pedig a gyeses "kismama", de ez sem viselte meg a kapcsolatunkat. Több kihívás elé állított minket és több veszekedést generált közöttünk, hogy vettünk egy régi házat és azt újítjuk fel teljesen. :-)
2016. máj. 28. 23:23
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Mi meg mindig ugyanugy nezunk egymasra, nagyon szeretjuk egymast :) pedig nem tervezett baba, es hazastarsak sem vagyunk (nalunk ez nem jelent semmit, de tudom, hogy sokaknal igen). Nem valtozott az egymassal valo viselkedesunk sem szinte semmiben, ugyanugy hulyeskedunk, veszekszunk a kupi miatt, segit mindenben, amiben tud :D dolgozik, en meg itthon vagyok. Max nincs annyi idom fozni egy fogzo gyerek mellett, de o ugyis egy etteremben dolgozik, ugyhogy tud ott enni hala isten :D tiszta es vasalt ruhaja mindig van, azt meg tudom csinalni, miutan elaludt a baba, de a fozeshez nincs kedvem este 9kor nekiallni :D ugyhogy en azt tapasztaltam, hogy nem valtozott meg gyokeresen, kb ugyanugy allunk egymashoz, ha valtozott is valamit, akkor csak jo iranyba.
2016. máj. 28. 23:30
 4/10 anonim ***** válasza:
41%

Az első 3 hétben rengeteget veszekedtünk. Aztán elmúlt, több hétig semmi veszekedés, pedig baba előtt is sokszor összekaptunk apróságokon (talán már túl fáradtak voltunk veszekedni). Azóta is jól megvagyunk.

Viszont a terhesség alatt nem nagyon éltünk házaséletet. Most nagy kedvem van, naponta akár többször is együtt vagyunk, utoljára tiniként működött ilyen jól a dolog. :)

25/N

2016. máj. 28. 23:47
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Én sajnos a másik kategóriába tartozok. Nekünk "jött", nem tervezett baba. Előtte rengeteget buliztunk, másból se álltunk csak szórakozásból. Mióta megszületett a fiunk, én nem voltam kikapcsolódni (11 hónapos) ő viszont péntek+szombat mindig odavan. Ha megkérem hogy vegyen visszább, az a válasz hogy dehát ő mindig is ilyen volt, ezzel tisztába lehettem volna. Adjuk oda mamáéknak és menjünk. A gond az hogy én NEM akarok menni!!! Nem vágyok fesztiválokra, nekem többet ér egy hasfájós este mint egy koncert vagy mittudomén. Mondanom sem kell hogy a veszekedések miatt nem is szexelünk. A hazasságunk romokba, sírhatnékom van, csalódott vagyok, már nem fáj hanem bosszant, ami azt jelenti hogy az érzéseim felé alábbhagytak.

De: ennek nem feltétlen kell így lennie ahogy nálunk. Ha nincs baj akkor ne csinálj :) ne merüljön fel benned a gondolat hogy gond lesz. Várjátok a picúrt, legyetek boldogok, minden jót kívánok!! :

2016. máj. 29. 05:33
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Tervezett baba, 28 vagyok, a ferjem 36. A babank nem hasfajos, jol eszik, jol alszik. A kapcsolatunk jo, szex ugyanannyi, mint terhesseg elott es alatt. Sokat jarunk el a babaval setalni, beulni valahova delutanonkent. O nem segit a hazimunkaban, hanem egyutt vegezzuk, nem az en dolgom, amiben o neha segit.:)

Mivel a hetkoznapjaink nem lettek borzalmasak, mert a gyerekkel minden oke, ezert nem mondom, hogy valtozott barmi is. A baba mosolya tok jo erzes, de ugy erzem, ugyanolyan par vagyunk, mint elotte. 3 honapos a gyerek.

Nem nezek ra apukakent, a neven szolitom es a ferjemkent nezek ra. O mindig dicser, hogy mar visszanyertem nagyjabol az emberi formam (persze ezt o csinosnak nevezi, de szerintem eros tulzas:D).

Kerdzo, akarni kell a kapcsolatot, es szeretni a ferjed nagyon. Es persze tole ugyanez varjato el, mert egyedul nem megy.:)

2016. máj. 29. 07:01
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Néha összekapunk, hogy csináld már a tápot, mit szarakodsz, vagy pont sír a gyerek és egyszerűen nem halljuk egymást, de alapjáraton nem lett rosszabb a kapcsolatunk, ugyanúgy szeretjük egymást, ugyanannyit nevetünk.
2016. máj. 29. 09:06
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos nalunk is rossz iranyba valtozott, 6 honapos volt a baba mikor kozolte, neki inkabb megsem kell csalad, o utazgatni akar meg meg haverozni. Le is lepett. Hozzatennem, 40 eves. En 35
2016. máj. 29. 13:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Terhes vagyok,honapok ota nem szexeltunk,de a parom meg azt se engedi,h ot kenyeztessem. Azt mondja, nem tudja osszeegyeztetni a szex es a kismamasag gondolatat. Ugyanakkor kedvesebb velem,mint elotte. Szoval eleg rossz a helyzet eddig,remelem ha megszuletik a baba,legalabb a szex a regi lesz nagyjabol.
2016. máj. 30. 18:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy gondolkozol ezen, szerintem már mutatja, hogy igényed van rá, hogy figyelj a kapcsolatotokra is a baba mellett. És ezen múlik minden, meg persze hogy a párod is figyeljen!

Sok múlik persze a babán is, nálunk vele minden szuper, szépen eszik-alszik, imádjuk, viszont az estéink megmaradtak csak nekünk - ugyanúgy hülyéskedünk, filmezünk, órákat beszélgetünk a kádban :)) Persze csomó új konfliktushelyzet merül fel, de próbálunk tudatosan figyelni rá, hogy ügyesen oldjuk meg ezeket. Viszonylag hamar el tudtunk menni újra kettesben randizni, amíg nagymama/tesó vigyázott a babára, ez is segített, meg az is, hogy a babával is mobilak vagyunk, vele együtt is sok programunk van, és látogatók is gyakran jönnek.

A szex is ugyanolyan jó, mint előtte :) Szóval ha akarjátok, simán működik a dolog!!

2016. máj. 31. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!