Terhesség alatti dohányzás kinél hogyan hatott ki később a baba egészségére?
Általában a dohányos kismamáknak kicsi súllyal születik a gyermeke. Nagyon sok ismerősöm végig dohányozta a terhességét az összes gyerekével. Egyik kisbabának sem lett komolyabb baja (persze kicsi súllyal születtek).
Az egyik barátnőm viszont letette a cigit mind a két gyermekénél és hiperaktívak, nagyon rosszul teljesítenek az iskolában.
Nem azt mondom, hogy cigizz nyugodtan, mert nem lesz probléma.
Én most a 17.hétben vagyok, eleinte napi 5 szálat elszívtam, de kb 3 hete egyáltalán nem szívom. Nagyon rossz sokszor sírok is, hisztisebbnek érzem magam azóta. De már így is kockáztattam a pici egészségét :(
3 hetesen tudtuk meg hogy babàt vàrunk , előtte 8-9 èvig szìvtam a cigit, mikor kezemben tartottam a tesztet , abban a pillanatban mondtam azt hogy na egy utolsò, ès többet nemszìvok. Beleszìvtam ès nem esett jòl màr akkor mert a kicsire gondoltam. Azòta sem gyùjtottam rà, 18 hetes vagyok :) Minden a legnagyobb rendben :)!
Kìvànom hogy sikeruljon minnèl hamarabb letenned a cigit... :) Boldog babavàràst!
Hát ne is gyujts ra tobbet. Legyen mar ennyi onfegyelem benned.
En kb 5hetesen hagytam fel a koffeinnel,pedig sulyos fuggo voltam,de tenyleg durvan. Aztan egyik nap mar nem ittam tobbe. Azt hittem beledoglok, olyan elvonasi tuneteim voltak. Raadasul ugyanazt a nehez szellemi munkat kellett azutan is vegezni a munkahelyen amit addig, koffein nelkul pokol a mai napig. De a babam fontosabb.
A kérdező szeretett volna olyanról választ kapni aki dohányzott terhesség alatt,én dohányoztak.
Akkor úgy fogalmazok h EDDIG semmi baja a lányomnak.
De ez igazából lutri. Vagy,vagy.
Anyum is dohányzott, egészséges vagyok, a tesóm is az.
A szomszédom sosem dohányzott, mind a 3 gyerekének van valami baja ( asztma, allergia)
Drukkolok neked h le tudd tenni!!!
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!