Terhesség alatti dohányzás kinél hogyan hatott ki később a baba egészségére?
Sógornőm négyszer vetélt el, mire letette a cigit, az 5.-ket ki is tudta hordani.
Anyukámék szomszédjában csak a férj dohányzik (lakásban), mindhárom lány súlyos asztmás.
Régi barátnőm korababát szült méhlepény korai elöregedése miatt.
Én nem dohányoztam sosem, 2 gyerekemnek semmi baja.
Sógornőm terhesség alatt keveset, állandó légúti megbetegedéses a kislány. Tesója sokat, mindkét gyereke asztmás.
+1 kismamát ismerek aki nem dohányzott,de mellett mindenki igen, és látszódott a méhlepényen annyira az elmeszesedés, hogy az orvos UH-n lecseszte, hogy miért cigizik non-stop. Koraszülése lett végül.
Én nem tudtam letenni!😞
Teljesen egészséges, a lànyom. ( szerencsére)
Időben jött (volna),sőt! de 39,4-nél császár lett farfekvés miatt.
Barátnőm letette a cigit mikor tervezték már a babát. A fia 37 hétre született és asztmás. Van ilyen is!
5,
9 hónapos a lányod, nem? Akkor bocs, de még nem tudhatod.
Miért ne tudhatnám?
Azért az asztmát 9 hónap alatt észrevettem volna én is a védőnő is és a gyerekorvos is.....
A barátnőm dohányzott. Két és fél éves a kisfia,allergiás, allandoan leguti megbetegedése van. Es most kezdtek el asztmara kivizsgálni...
Én letettem amikor pozitív lett a terhességi teszt. 2 éves lányomnak eddig nincs semmi baja. De a férjem is leszokott velem együtt, így passzív dohányos sem voltam.
anyu végig dohányzott, kis súllyal születtem, terhességem alatt emiatt (az anyai dohányzás beépül a magzati genetikába az új eredmények szerint) öregedett hamar a lepényem.
szerintem nem jó arra alapozni, hogy minden rendben az embrióval, mert lehet egy rossz kombinált teszt, lehet egy rossz 2. genetikai uh, stb. Mindig lehet cigihez nyúlni, ismerjük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!