Mennyi idővel hamarabb érdemes leszokni a cigiről, ha majd babát tervezek?
Persze tudom,akár most is letehetném, attól, hogy még nem akarok gyereket ,de az a baj,hogy egyelőre nincs meg bennem az indíttatás es szeretek cigizni..
Viszont magam miatt és a leendő gyerekem miatt is majd mindenképp le akarom tenni!
Mennyi idôvel előtte érdemes, mennyi idő után kerülhetek olyasmi egészségi állapotba, mint egy nem dohányzó?
Tudom, a tüdőmnek nem sok köze van a pici hez, de mennyi idô alatt ürül ki a nikotin a szervezetből?
Én ugyanígy voltam, mint te. Nagyon szerettem cigizni, és a saját egészségem nem volt elég motiváció, hogy abbahagyjam. Én nem bírtam letenni, bármennyire is próbáltam, bár annyit elértem, hogy lecsökkentettem napi kb. 3 szálra, az viszont kellett. Csak akkor tudtam letenni, mikor megláttam a pozitív tesztet, akkor viszont azonnal, és nem volt "na, csak még egy utolsót". Ez volt a motiváció, ami előtte hiányzott :)
17 hkm
Rendben,köszi a tippeket,én egy évre gondoltam kb.
Még csak 21 leszek,úgyhogy a baba még arrébb van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!