Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi az esélye hogy megmarad...

Mennyi az esélye hogy megmarad a terhesség?

Figyelt kérdés
Kb 5 hetes terhesség. Pozitív teszt. UH-n még nem látszik. Van esély hogy meg is marad?

#terhesség #Öthetes
2016. máj. 25. 09:16
1 2
 11/20 Melody0529 ***** válasza:

Én is valahol az 5. hétben vagyok. :) Peteérésem elvileg valahol május 8-9. volt.

Utolsó menzeszem első napja április 24. volt.

Június 3-ra van időpontom nőgyógyászhoz (ezt még bőven azelőtt kértem, hogy pozitív lett volna a teszt, de így épp kapóra is jön). A doki akkor láthat már majd valamit?

Nagyon remélem, mert még alig hiszem el (első baba), de ha már lenne látható jele, akkor talán könnyebben realizálnám a dolgokat :)

2016. máj. 25. 12:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Úgy tudom a 6.-7. héttől lehet látni. :)
2016. máj. 25. 13:04
 13/20 anonim ***** válasza:
kroai terheség 6. héten szivhang van 12. héten magzat lesz már
2016. máj. 25. 21:25
 14/20 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem már kétszer volt méhen kívüli terhességem,és mindkétszer volt un. álpetezsák a méhemben az 5. héten.Egyszer 2mm,a másiknál 6mm.Nem azért írom,hogy megijesszelek,mert korán mentél és bőven benne van,hogy még ilyen pici.A 6. hét elején kezdtem barnázni,és hol fájt,hol napokig semmit nem éreztem. A fájdalom más,mint egészséges terhességnél,inkább feszítő és ált. egy oldali,de van akinél nincs.Csak azért írom,hogy ha ilyet tapasztalsz irány a doki.Nekem az elsőt nagyon későn találták meg,hiába mondtam,hogy vmi más,mint a legelső terhességemnél.Tesztek erősek?Gyorsan erősödtek?Nem szabad ezen aggódni,de talán jobb,ha tudsz róla.Nagyon szorítok és szívből kívánok egészséges terhességet!!
2016. máj. 26. 06:59
 15/20 A kérdező kommentje:
Ahogy megcsináltam egyből megjelentek, fájdalmam nincs maximum ez a menstruáció szerű de elvileg ez normális meg nem erős. vérzésem egyáltalán nincs.
2016. máj. 26. 09:00
 16/20 A kérdező kommentje:
Sőt hallottam olyat is hogy az utolsó menstruáció első napja plusz 7 nap. És ezt olyasvalaki mondta aki már kétszer szült és így számolták neki. Így nézve viszont csak vasárnap töltöm az 5. hetet.
2016. máj. 26. 09:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Így kell számolni igen.Az 5. hétben vagy,hétfőn kezdődik a 6. 14-es voltam.
2016. máj. 26. 11:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kedves kérdező?Hogy vagy?Voltál vizsgálaton?
2016. máj. 30. 17:53
 19/20 A kérdező kommentje:
Hát még érzem a mensi szerű görcsöket, émelygést, szédülést szerdán megyek. Addig még izgulok, de amint megvan az eredmény írok :)
2016. máj. 30. 20:06
 20/20 A kérdező kommentje:
Ma voltam. Van szivhangja, csak még nem látszik rendesen a CRL mert olyan pici, két hét múlva megyek vissza. :) most meg ezért izgulok :)
2016. jún. 1. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!