Mennyi az esélye hogy megmarad a terhesség?
persze :) az enyém sem látszott, sőt a dr nél a teszt még negatív is lett :)otthon reggeli pisiből már volt 3 halvány pozim. az orvos hülyének nézett.
2 hét múlva 1 éves a fiam :)
elsőnél semmi, csak megnőtt a hasam, aztán elfolyt a viz a 41 héten.
másodiknál egyből jött a hányinger, és a szülés napjáig hánytam, rosszul voltam.
Mért ne lenne esély?
Ugyanakkora az esély, mint bármely más kezdődő terhességnél.
Mindkettő terhességemnél a 7. héten mentem először orvoshoz, akkor már látszott embrió és szívhang. 5 hetesen normális, hogy csak felritkulás van (főleg, ha esetleg nem is középidőben fogant, hanem picit később).
A tünetek meg egyénenként és terhességenként változnak. nekem elsőnél masszív hányingerem és szédülésem volt a 16. hétig, a másodiknál pedig semmi, csak a hasam kezdett nőni (az is jó későn). :-)
Túl korán mentél. 5 hetesen még nem sok minden látszik.
Mindkét terhességemnél betöltött 7. hét után mentem, már volt szívhang.
Két gyerekemet sem láttak a korai szakaszban és itt rohangálnak körülöttem. nem túl jó ultrahanggép is oka lehet és az is, hogy esetleg nem középidőben fogant, hanem kicsit később.
Valamelyik kérdésnél már írtam, hogy a mostani babámra is azt mondták, hogy nem vagyok terhes és mindjárt félidős vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!