Lehet vagy ne reménykednek?
Másfél hete volt a menstruáció utolsó napja. Barna volt és most nem fájt, pedig mindig szokott. A normális havihoz képest az utolsó 2 nap teljesen barna volt és fehér folyás szerű "valami" keveréke volt. Az utolsó 2 napja szurkál a hasam alja. Kicsit olyan mintha izomlázam lenne. Hányingerem van, fent van a gyomorsavam. Nem tudom eldönteni hogy édeset vagy fűszereset egyek. Magasabb a pulzusom is és furcsa érzésem van.
Lehet terhesség vagy egyéb probléma? Létezik hogy úgy volt még a havim, hogy már terhes vagyok? Ilyenkor mikor teszteljek?
Előre is köszönöm a segítséget!
22N
:D tiszta véletlenül pontosan így vagyok.
Klappol az utolsó menszi időpontja, bár nekem 6 napig tartott igaz fájdalom mentes volt és nem volt annyi mint máskor, de azért vérzés volt rendesen...
Nekem a derekam fáj, olyan mintha el lenne állva (előző terhességemnél ugyanígy volt), két lépcsősortól majd kiugik a szívem a helyéből, tegnap nekem is savam volt, ma szédültem és reggel állandóan pisiltem...
Gondolkodtam a teszten, de lehet még várok vele. Az előző terhességemet elvesztettem, nem szeretnék újra aggódni...
Az is lehet volt egy spontán peteérésed menszi utáni nap (ha voltatok együtt) és akkor 10. dpo-n már lehet pozitív. Én erre gyanakszom inkább magamnál.
Nekem nagyon halvány pozitív volt 3 napja...holnap még megismétlem, utána csak a nemvárt napján.
Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!