Ti meddig aludtatok hason?
Figyelt kérdés
Én hason szeretek legjobban aludni, de már kezd nőni a hasam és nem tudom, hogy rossz e a babának ha hason fekszek. 15 hkm2016. máj. 25. 06:17
1/8 anonim válasza:
Én az utolsó hetekben is félig oldalt, félig hason aludtam. Ha a babának rossz, akkor érezni fogod, vagy Neked lesz kényelmetlen, vagy Ő fog nagyon mocorogni.
2/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, h ki meddig bírta.
Mivel nem fájnak a melleim, simán tudok a hasamon aludni, igaz, még csak 8 hetes múltam. Viszont az előző terhességemnél az 5. héttől képtelen voltam hasrafordulni, annyira fájt.
3/8 anonim válasza:
Az elso kettovel ahogy kiderult,hogy terhes vagyok nem tudtam hason aludni.a tudat,hogy ott vannak....pedig hason alvos vagyok.
Most a harmadikkal meg a vege fele is vot,hogy ugy keltem,hogy felig meddig "hason" fekudtem.mar amennyire lehet akkora hassal hason fekudni :D :D de 24-25. Hetig meg siman aludtam hason.akkor kezdett megugrani a pocakom.a babanak nem artasz vele,most meg semmikepp.ha mar kenyelmetlen lesz Neki akkor ne felj,nem hagy hasra fordulni ;)
Tovabbi nyugodt babavarast :)
4/8 anonim válasza:
35hetes vagyok. Félig még mindig hason alszom. :)
5/8 anonim válasza:
Vegig felig hason voltam :) ha nem tetszett neki, akkor jol agyonrugott belul, en meg fordultam :D:D de az ritka volt:)
6/8 anonim válasza:
38. Hétben vagyok es a mai napig hason alszok :D
7/8 anonim válasza:
Én mindkét gyerekkel kb. 4-5 hónapos terhességig, onnantól vagy nekem volt kellemetlen, vagy már féltettem őket, mert nagy volt a hasam.
8/8 anonim válasza:
En is 15 hetes vagyok felig hason alszom miota jon a pici, elotte soha nem aludtam meg hason.. :) teljesen mar eleg kenyelmetlen , de igy egesz jo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!