Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség hányadik hetéig...

A terhesség hányadik hetéig aludtatok hason?

Figyelt kérdés
én hason alszom a legkényelmesebben.:) Most vagyok 12 hetes, már van pocim. Nem szeretném, ha kényelmetlen lenne a kisbabámnak.
2013. máj. 24. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mindig hason alvós típus voltam. Imádok hason aludni, úgy alszom a legjobbakat. Most kezdtük tölteni a 15. hetet, és bizony tegnap volt az első este, hogy hasra feküdtem és nyomott, szúrt, kényelmetlen volt. Nagyon sajnáltam, megszenvedtem az elalvást. Oldalra fordulva aludtam. Az is fura, hogy egyik oldalról másik oldalra én mindig hason át fordultam, sosem hanyatt. Most ez sem megy, felébredek rá. Megemelem magam, amikor fordulok, de jobb lesz áttérni a hanyatt fordulásra. Érdekes problémák ezek :) azt reméltem, sokáig nem merül még fel, de hát itt tartunk :))) Sok boldogságot a babával! :)
2013. máj. 24. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:
14-15. ha a kisbabádnak kényelmetlen, akkor az már neked is annyira kényelmetlen, h nem fogsz többé hason aludni, hidd el :). az én babám még azért is "szól", ha kényelmetlen neki a párna, amivel oldaltfekvésben alátámasztom a hasam (addig rúgja azt a pontot, amíg ki nem veszem). hidd el, h a az esetek többségében ösztönösen tudatja/tudni fogod, ha valamit nem szeret a babád.
2013. máj. 24. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is hason alvó vagyok, vagyis voltam. A 15 hétig tudtam a hasamon fekve aludni. Utána már nagyon kényelmetlen érzés volt.
2013. máj. 24. 17:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jókivánságokat! :)
2013. máj. 24. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
10-11.héttől nem tudok.Annyira nyomott a hasam,hogy 1 perc hasonfekvés után már fájt.Nem is tudok csak jobb oldalamon feküdni felhúzott lábbal.Azt hiszem veszünk egy szoptatóspárnát,ami alátámasztja a hasamat.
2013. máj. 24. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!