Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt ti aludtatok/f...

Terhesség alatt ti aludtatok/feküdtetek háton? Tényleg nem szabad?

Figyelt kérdés
Én sajnos a hátamon ébredek fel mindig. És a párom is mondja, ha éjjel felébred és rám néz, akkor is a hátamon fekszem. De oldalamon alszok el.
2012. nov. 25. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Én mostanában csak úgy alszom,bár sztem ez még nálam nem jelent problémát.

16+5 hkm

2012. nov. 25. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Ugy aludj ahogy neked kenyelmes. En is sokszor haton fekszek pedig 35 hetes vagyok.
2012. nov. 25. 15:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem, 17 hetes vagyok.
2012. nov. 25. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én az első terhességemmel 25 hetesen bevéreztem, kórházba kerültem. Nem lett semmi baj, de ott többször rámszóltak, hogy ne feküdjek háton, csak oldalt. Nem értettem,miért.

Végül az orvosom elmagyarázta, hogy ha teljesen vízszintesen hanyatt fekszem, nem biztos, hogy megfelelő a méh vérellátása, csökkenhet a baba vérellátása. De ez nem feltétlenül van így, de ha nem megfelelő a vérellátás, az anya is kényelmetlenül érzi magát ebben a pózban, és változtat a testhelyzetén. Úgyhogy emiatt nem kell aggódni, és még azt mondta, ha szeretek háton feküdni, polcoljam fel párnákkal a hátam, úgy nem leszek teljesen vízszintes helyzetben. Én sokszor feküdtem így, mert a vége felé amikor már nagy hasam volt, kényelmetlen volt az oldalt fekvés is.

Jó babavárást!

2012. nov. 25. 16:06
 5/7 anonim ***** válasza:
próbálj nem háton feküdni a gyerek vérellátása miatt!
2012. nov. 25. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem az lenne a kérdésem, hogy miért nem lehet háton aludni?? Én erről még nem hallottam... !!

Nekem nagyon fáj a vállam így sokszor csak háton tudok aludni...

2012. nov. 25. 19:32
 7/7 A kérdező kommentje:

A 4-es válaszoló leírta.

Köszi a válaszokat.

2012. nov. 25. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!