Zenehallgatás terhesség alatt. Valakinek reagált rá a babája?
Én is hallgattam komolyzenét :)
Volt, amit kifejezetten utált, úgy kapálózott tőle. Aztán végül az "Álomszép zene babáknak és mamáknak"-ot hallgattam, attól hosszú távon sem kaptam agybajt, kellemes zene... Általában elpihent tőle egyébként, ritkán mozgolódott közben...
Nekem az elejétől kezdve az altató-kismama zene vált be!
Teljessen megérzésre hagyatkoztam hogy most tetszik neki vagy nem.
Mikor párom éppen a neki tetsző zenéket hangossabban halgatta a kocsiba egésszen addig nyugodt volt amíg nem jött egy olyan szám ami bántotta az ő fülecskéjét.
Mondjuk amikor nagyon rugdalózik akkor nem hinném hogy éppen azért mert tetszik neki!
1. vagyok
Hogy honnan tudom, hogy ha nagyon ficánkol, akkor nem tetszik neki?! Hát mert ha egy komolyzenei műre pont olyan a reakciója, mint a "Cápa" film idegesítő zenéjére, akkor eszembe sem jut, hogy azért csinálja, mert tetszik neki. Egyébként meg annyira rugkapált tőle, hogy már fájt, pedig nem volt még olyan nagy akkoriban. Szerintem ezt nem lehet félreérteni...
Egy újszülött az első pár hétben sem kifejezetten kapálózik örömében, nem hiszem, hogy a pocakban más lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!