Igaz, hogy nincs két egyforma terhesség?
Azért vannak hasonlóságok, de sok különbség lehet, és van is. :o)
3 gyerekes anyuka
De még ha "ugyanolyan" is lenne, biztos, hogy másképp éled meg, mert már van egy vagy kettő vagy akárhány másik, akikről közben gondoskodni kell...
első
Én arra gondolok, amikor elkezdtetek gyanakodni hogy érkezk a tesó:)
Ugyanolyanok voltak az első jelek? Vagy csak részben? Esteleg nem is gondoltátok hogy megint sikerülhetett?
Hát pont a legeleje nekem nagyon hasonló volt. Épp ezért is teszteltem második és harmadik alkalommal már az esedékes vérzés előtt, mert "terhesnek éreztem magam". (persze pozitív is lett) 3 lányom van.
A közepe-vége aztán már nagyon más volt.
nincs két egyforma terhesség, ugyanúgy ahogy szülés vagy egyforma gyerek sincs (külső-belső tulajdonságokat is értem ezalatt). :)
Ha már a tünetekre vagy kiváncsi- én pl. mikor 2-szorra lettem kismama- az totál meglepi volt!
1-nél sejtettem, 2-nál az én számításaim szerint abban a hónapban totál rosszkor voltunk együtt- így vártam hogy mikor jön már meg... de nem jött. Totál meglepődtem, hogy terhes vagyok- abszolút nem gondoltam volna- Persze nagyon örültem mert terveztük- szóval nagy volt az öröm- de abban a hónapban nem számítottam +tesztre. Az volt a 2. hónapunk. 3. babánál szintén sejtettem.
3terhesség alatt voltak egyforma - hasonló dolgok- pl nem híztam sokat egyikkel sem. De egyszer extrém nagy hasam volt- egyszer kicsi- egyszer átlagos. egyszer az édeset ettem, egyszer a savanyút, pedig mind fiu. A bábák nagyon eltérő súllyal születtek- 1,2kg-mal volt kisebb a második babám. Szóval sorolhatnám.....
Ja és a három fiu semmiben sem hasonlít külsőre, totál más jellemek is és ennek ellenére totál jó tesók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!