Az normális, hogy a terhesség utolsó három hetében egyszer sem nézte meg a dokim a babámat uh-gal?
Nem hiszem,hogy felelőtlen, nekem sem nézte. De a 9.hónapban hetente jártam ctg-re, utolsó héten meg már naponta, úgyhogy ezzel ellenőrzik a babát.
A zárt méhszáj csak az amnioszkópos vizsgálatra van befolyással,amit a 40.hét után,túlhordásnál próbálnak véghezvinni,ha nem vagy zárt.
A hivatalos terhesgondozásban problémamentes terhesség esetén 4 uh van. A 12., 19., 30. és 36. héten. Egyes kórházakban 1-2 hét eltérés van, de akkor is csak 4 uh van.
Örülj neki, engem legalább 30-szor ultrahangoztak. Gondolhatod milyen volt a terhességem.
Mennyi idős terhes vagy? Mert még éppen megnézhetnek.
Nekem 37 hetesen lett volna a 4. UH, de lemondtam, mert a 30. hét óta kéthetente, 35. óta hetente néznek a kórházban. Teszik ezt azért, mert 2 tized hiján elérem a terhes cukros értéket, és monitoroznak emiatt, és a baba túl gyorsan nő (most utoljára egy hét alatt 36->37 80 dkg-t).
Tehát a gyakoriság inkább a problémát jelzi.
Köszi, aranyos vagy, köszönöm a bíztatást!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!