Idegenkedek az egész terhességtől. Normális vagyok
egyáltalán?
Te beteg vagy. Majd hozzászoksz a gondolathoz menet közbe. Nincs miért szégyellned magad, ha van párod és házasságra akartok lépni. Mond el a szüleidnek, biztos örülni fognak. Természetes hogy meg vagy ijedve, de az majd átmegy rajtad.
2012. nov. 14. 19:53
Nem Te vagy az egyedüli!Sokan vannak így.De ha szereted a párodat és ő is téged akkor mi akadálya lenne a babának?Az anyai ösztönök majd kialakulnak.Terveztétek a babát?A szülők miatt ne aggódj!Ez a Te életed.Minden csoda csak 3 napig tart!!Ez tényleg így van!És ha elmondod akkor boldogan vállalva nem rettegve növesztheted a pocakodat.Vegyetek nagy levegőt aztán mondjátok el.Felnőtt emberek vagytok!!
2012. nov. 14. 19:56
3/12 A kérdező kommentje:
Nem terveztük, de nem okoz gondot. Van hol laknunk, dolgozunk.
4/12 A kérdező kommentje:
És köszönöm az eddigi válaszokat!
2.vagyok.Akkor ne idegeskedj.Minden megváltozik ha majd elmondod a szülőknek.Én 19 voltam hogy férjhez mentem 21 hogy szültem az egyik gyermekemet 23 amikor a másodikat.Most 42 vagyok egy 8 hós csecsemő anyukája :)Jó volt fiatalon édesanyának lenni.De most is jó ennyi idősen
!! :))))
2012. nov. 14. 20:03
Ne aggódj! Szerintem csak új a helyzet és váratlanul jött :) Én nagyon szerettem volna már babát, mégis időnként megfordul a fejemben, hogy felnöttem-e már hozzá, és jó anya leszek-e. Ezek szerintem csak az ismeretlentől való félelem jelei :) Teljesen észnél vagy igen. Ezt is fel kell dolgozni és idő kell hozzá. Én először borzasztóan örültem aztán kb 1 hónap múlva jöttek a kételyek. Ez folyton változni fog terhesség alatt de a baba iránt csak nőni fog a szeretet és ragazkodás. Könnyü terhességet :) 33 hkm
2012. nov. 14. 20:05
7/12 A kérdező kommentje:
Kedves 2.
Nagyon gratulálok neked! :) Jó volt olvasni, hogy ilyen szépen alakult neked minden. :) Sok egészséget a pici babának és neked meg a többieknek is! :)
8/12 A kérdező kommentje:
Kitty!
Remélem, hogy neked is minden jól alakul és egészségben! Neked is gratulálok! Köszönöm a válaszotokat. Kicsit megnyugodtam! :)
Teljesen normális, amit érzel. Egyrészt váratlanul jött, másrészt a legtöbb nőben felmerülnek ilyenkor kételyek. Ezek tartalma változó lehet, de gyakori a " biztos, hogy ezt akarom?", "elég jó anya leszek?" stb...
Most még talán idegen is az érzés, elvégre nincs semmi kézzel fogható. Mérföldkövek lesznek, mikor először hallod a szívhangját, előszór látod mozogni az ultrahangon, mikor megérzed, hogy mozog, és mikor már mások is érzik. Nem véletlenül van az a kilenc hónap. A végére teljesen természetes érzés lesz,és alig várod majd, hogy találkozzatok. Szerintem nyugodtan mond el a szüleidnek, elvégre menyasszony vagy, van saját életed, nincs mit szégyellned. Boldog babavárást, és sok boldogságot kívánok nektek!
2012. nov. 14. 20:28
2-es. Nagyon kedves vagy köszönöm!Akiben ilyen érzelmek vannak az biztos ,hogy jó anya lesz!!Egy percig se aggódj.És úgy ahogy írták én is sírtam és aggódtam mind a 3 nál hogy jó anya leszek e.Még ennyi év után is pedig bizonyítottam már kettőnél.Ezt a hormonok teszik.A terhesség végénél az utolsó 1 hónapban meg napi szinten álmodtam hogy kakiban hagytam egész nap meg hogy nem adtam enni... ezen se csodálkozz majd :)))) Minden jót nektek!
2012. nov. 14. 21:00
Kapcsolódó kérdések: