Egész nap szellentek. Ez a terhességtől van vagy rohad vmi a beleimben?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon büdös, olyan cikinek érzem az egészet. A 11-ik héten járok. Más is járt így?2011. dec. 14. 15:23
1/6 anonim válasza:
a beleidben mindig van valami, ami éppen...bomlik. :)
de semmi bajod, én is puffadtam szinte a félidőig, sőt cikibb dolgok is történtek velem, mint egy-egy puki rossz helyen és időben. Elmúlik :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Mi volt még ennél is cikibb ami veled történt? Mi jöhet még? :)
2011. dec. 14. 15:27
3/6 krisztivan válasza:
Is-is:-)))Hát igen,ezeket a "negatív"dolgokat nem mondják el a terhesség elején,csak azt hogy óóóó...de szép.De az igazszág az hogy lesz még vizeletcsepegés és székletvisszatartási nehézség is.Plusz még a baba nyomja ezt-azt az ideget ami fáj meg ilyenek.Hozzátartozik szerintem még az is hogy ez az egész "kellemetlenség"többszörösen megéri:-)))Szép babavárást:-)
4/6 anonim válasza:
Az ember lánya valóban büfög, szellent, hol hasmenése van, hol székrekedése. A végén még be is lehet pisilni, mert 5 percenként kéne wc-t találni, de nem jön össze, vagy éppenséggel visszatartani nem bírja az ember, és becsurog. Szóval, lesz itt minden.
5/6 anonim válasza:
Én ikrekkel voltam terhes, a 38. héten császároztak, de nekem semmi ilyen gondom nem volt. :S
6/6 anonim válasza:
első vagyok. hát...az nem emberek előtt ciki, csak így leírni gáz. Mert a kakilás után egyszerűen képtelen voltam a popsimat kitörölni rendesen. nem azért, mert nem fértem hozzá, csak hiába töröltem 600 papírral, mindig "olyan" maradt. Mintha nem zárna rendesen a fenekem, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak :)
Szerencsére vizeletcsepegés nem volt :) De a szülés után fasssza kis aranyerem lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!