A terhesség elején ti ks sokat aludtatok?
Szia
Velem is így volt, csak nekem van egy 3 éves kisfiam, és dolgozok is. Tehát csak akkor tudtam aludni, amikor a kicsi még bölcsiben volt, én meg már hamarabb hazaértem a munkából vagy hétvégén, amikor ő is aludt. :)
Nálam még most is tart, vagyis már nem annyira durván, de még most is jó sokat tudnék aludni. (munka és a gyerkőc miatt nem nagyon megy).
22 hetes kismama
Első terhességnél: haza értem, és 5-6 között le kellett feküdnöm egy órára aludni. Aztán este 9-kor meg "rendesen". Hétvégenként ebéd után.
Második gyereknél: a gyerek összes létező alvásidejében.
Harmadiknál: nem nagyon volt lehetőségem: dolgoztam, elláttam a háztartást, hoztam-vittem a gyerekeket, lakásfelújítást szerveztem, majd költözködtünk, mire 38 hetes lettem.
Azóta itthon ülök, és várom, hogy kibújjon a kisasszony. Hétfőn töltöm a 41. hetet, de egyelőre nem akaródzik neki.
Azért az utóbbi 3 hétben sokszor lefekszem és legalább egyszer alszom napközben is, de ez azért van leginkább, mert éjszaka alig alszom, nagyon gyakran ébredek. (Görcsök, jóslók, hátfájás, derékfájás, minden)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!