Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség elején ti ks...

A terhesség elején ti ks sokat aludtatok?

Figyelt kérdés
9hetes vagyok, egy hete vagyok itthon de semmilyen házimunkát nem tudtam megcsinálni, mert állandóan alszok. meddig fog ez még tartani? attól tartok a végére teljesen ellustolok...

2012. máj. 18. 07:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Velem is így volt, csak nekem van egy 3 éves kisfiam, és dolgozok is. Tehát csak akkor tudtam aludni, amikor a kicsi még bölcsiben volt, én meg már hamarabb hazaértem a munkából vagy hétvégén, amikor ő is aludt. :)

Nálam még most is tart, vagyis már nem annyira durván, de még most is jó sokat tudnék aludni. (munka és a gyerkőc miatt nem nagyon megy).

22 hetes kismama

2012. máj. 18. 07:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, a végére sokkal rosszabb lesz! :-) 33 hkm vagyok, és délelőtt is szunyókálok egy-egy órát, de ebéd után mindig jót alszom. Igen, teljesen ellustultam, és azt se tudom, hol vagyok, és mindig úgy nézek ki mint egy vizihulla. Bánja a fene!!!!
2012. máj. 18. 07:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Első terhességnél: haza értem, és 5-6 között le kellett feküdnöm egy órára aludni. Aztán este 9-kor meg "rendesen". Hétvégenként ebéd után.

Második gyereknél: a gyerek összes létező alvásidejében.

Harmadiknál: nem nagyon volt lehetőségem: dolgoztam, elláttam a háztartást, hoztam-vittem a gyerekeket, lakásfelújítást szerveztem, majd költözködtünk, mire 38 hetes lettem.

Azóta itthon ülök, és várom, hogy kibújjon a kisasszony. Hétfőn töltöm a 41. hetet, de egyelőre nem akaródzik neki.

Azért az utóbbi 3 hétben sokszor lefekszem és legalább egyszer alszom napközben is, de ez azért van leginkább, mert éjszaka alig alszom, nagyon gyakran ébredek. (Görcsök, jóslók, hátfájás, derékfájás, minden)

2012. máj. 18. 07:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is pont így voltam vele, munkából hazajöttem és örültem, ha 8-ig fent bírok maradni. De volt olyan nap, hogy délután 5-kor lefeküdtem és fel sem keltem reggelig. Teljesen normális, hogy nagyobb alvásigényed van. Nekem az utóbbi napokban múlt el, most már akár 10-ig is fent vagyok :) 14 hetes kismama
2012. máj. 18. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!