Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magas pulzus + fejfájás...

Magas pulzus + fejfájás terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hónapos terhes vagyok, az utóbbi időben 100 felett van a pulzusom, a fejem úgy lüktet, hogy megőrülök tőle. Vérnyomásom normális. Elmentem a háziorvoshoz, kiírt pajzsmirigy vizsgálatot, EKG-t, mindkettő teljesen jó, semmi eltérés nincsen. Nődokim szerint ez normális terhesség alatt. Nem tudom... azért idegesít, mert 2 naponta küzdök ezzel a nyomorult fejfájással, gyógyszert ugye nem lehet szedni terhesen. Volt valaki hasonló cipőben? Van valami jó módszer/ homeopátiás bogyó, ami legalább elmulasztja? Köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 17. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
terhesség alatt teljesen normális a magas pulzus, és evvel együtt jár a fejfájás. Ne háziorvoshoz menj el hanem nőgyógyászhoz hátha tud kiírni rá valamit.
2012. máj. 17. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja bocsánat most látom írtad hogy voltál nőgyógyásznál, sűrűbben pihenj le, akkor egy kicsit elviselhetőbb!:)
2012. máj. 17. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos tök normális.Az én háziorvosom is rám ijesztett,hogy biztos valami pajzsmirigy problémám van(érdekes módon az eszébe se jutott,hogy várandós vagyok,és olyankor sok minden más),ám tudtam,hogy az kizárt(mivel nem régen voltam nagy rutinon,amit minden évben megcsináltatok,és ott nézték).Azóta-20 hetes vagyok-valahogy szépen lassult a pulzusom,és a fejfájás is elkerül.Különben nyugodtan be lehet venni 1x-1x Panadolt,Algopyrint.2gyerekes+20hkm
2012. máj. 17. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:

3. gyerekem várom.

Mindegyikkel magas a pulzusom, ami amúgy is magasabb alapból, mert a vérnyomásom meg alacsony.

100 körüli, de van hogy több. Egyszer 124-et is mértem.

Le kell pihenni ilyenkor.

A fejfájásra egy Algopyrint bevehetsz, az nekem segíteni szokott.

2012. máj. 17. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia. Épp ma voltam terhes gondozáson, és ez a problémám nekem is. Azt mondta rá a dokim,hogy ez természetes várandósság alatt. Nekem is volt ekg meg tsh szint nézés, de semmi bajom. A fejfájásra meg Algopirynt javasolt a doki nekem is. Én ezt veszek be ha nagyon muszáj,de csak felet, az is elég szokott lenni. Pihenj amennyit tudsz!!! 27 hkm.
2012. máj. 17. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a Panadolt javasolták fejfájásra, mert paracetamol tartalmú, és az nem ártalmas a babára (volt olyan nőgyógyász, aki az algopyrinre is ezt mondta, de többen nem javasolták főleg az első trimeszterben).

Körzeti javasolta a homeopátiás szereket, fejfájásra a BRYONIA ALBA C12-t, itt olvashatsz róla többet:

[link]

Én még hideg vizes borogatással is enyhítettem a fejfájást, ez segített is valamennyire, és a sok pihenés. 22 hkm

2012. máj. 17. 19:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok-sok hasznos választ! :-)
2012. máj. 18. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!