a magzatburok inkább az ami jobban terhelődik, ami tartja a magzatvizet és babát.
ismerek 100 kiló feletti nőt akinek csupán a hasfal súlyátl huszonegynehány hetesen szétrobban a burok, meg kellett szülnie a babát.
próbáld ki, hogy lufiba vizet töltesz és mennyit bír.
2015. márc. 28. 12:35
2/8 anonim válasza:
OFF Na, megjött az első a rémtörténeteivel, aminek történetesen semmi köze a kérdéshez. De azért elmondja úton-útfélen. Jól kiemelve, hogy kövér nőnek nem is lehet normális lefolyású terhessége. OFF vége.
Én kb az 5. hónapig tudtam hason aludni, utána félig oldalt, félig hason, az egyik lábamat alátámasztva egy nagy párnával. Addig aludj hason, amíg kényelmes, utána úgyis fogsz olyan pozitúrát találni, amiben jólesik az alvás, a legvégén meg már úgysem kényelmes semmi sem. Szóval csak természetesen.
2015. márc. 28. 13:02
3/8 anonim válasza:
Én világéletemben hason aludtam, el se tudtam aludni máshogy, egészen a terhességem elejéig. Valahogy automatikusan átálltam az oldalfekvésre, de általában háton ébredek. Nekem már a 11. hét körül úgy húzott-feszített az alhasam, hogy nem is tudtam volna hason aludni.
2015. márc. 28. 13:10
4/8 anonim válasza:
Jajj, hát nem hallottatok még arról, hogy a duci nők nagy részének felrobban a gyomra is (ami ugye gyomorsavval, tehát folyadékkal töltött "lufi") ha hason alszik? De kis tudatlanok vagytok :D
2015. márc. 28. 13:29
5/8 anonim válasza:
Kedves első, szülésznő vagyok, és biztosan állíthatom, hogy nettó butaság, amit írtál. 15 hetesen nyugodtan aludj hason, és az elsővel a 20. hétig tudtam, most sokkal nagyobb a pocakom 18 hetesen, már nem kényelmes.
2015. márc. 28. 14:07
6/8 anonim válasza:
nem ezt írtam. hanem kimondottan ismerősömről írtam és ez volt az oka a koraszülésének.
2015. márc. 28. 17:48
7/8 anonim válasza:
*és az orvosok is mondták neki, eleve alig bírt teherbe is esni, hogy fogyni kellene...
2015. márc. 28. 17:49
8/8 anonim válasza:
Ettől még nettó baromság, amit írtál, és nem is tartozik a kérdéshez. Akár orvos mondta, akár nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!