Hason alvó kismamák: meddig tudtatok/mertetek hason aludni? Illetve utána hogy aludtatok kényelmesen?
Máshogy nem tudok aludni, csak hason. :(
A 14-ik hétben járok, és egyrészt kényelmetlen, másrészt félek, hogy "összenyomom". :) Hülyeség?
Az elsőnél tudtam az oldalamon aludni, de most csak forgolódom, dobálom magam egész éjjel.
Én is kb. ebben az időben kezdtem oldalt aludni és azóta is csak így tudok.
Most már 15 éve ... :-)
Én végig hason aludtam, pedig a kórházban már akkora hasam volt, hogy úgy néztem ki, mint aki lenyelt egy vízilovat!
A titka az, hogy nem fekszel teljesen hasra, hanem olyan féloldalasan, és a térdeid közé/alá is tegyél párnát, meg a pocakod alá is.
Hason alvó vagyok én is,és nekem kínszenvedés az éjszaka,mert csak oldalt tudok aludni.Néha egy kicsit jobban hasra próbálok feküdni,de a babának nem tetszik (sokszor még oldalt sem!),és olyankor kapok rendesen.
Ezért forgolódok egész éjjel,alig alszom 3,jobb esetben 4 órákat minden éjjel.Már olyan fáradt vagyok,mint a dög,pedig már 1 hét sincs szülésig.
Sajnos nagyon rég aludtam egy jót utoljára,kb.4-5 hónapja.
:(
Én nem szoktam át az oldalon alvásra,sosem aludtam se háton,sem oldalt.Nekem nem kényelmes.
Remélem,hogy te valahogy hozzá tudsz szokni,mert már régóta gyűlölöm az éjszakákat,egyáltalán nem a pihenésről szólnak.Már csak azt nem tudom,hogy ilyen hulla fáradtan hogy megyek szülni,mert semmi erőm,energiám nincs,teljesen kimerültem....
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!