Harmadik babájukat váró kismamák, vagy három gyerekes anyukák szerintetek túlaggódom a dolgot? Folyt. Lent.
Szia!
Nekem 5 és 3évesek lesznek mire megszületik a tesó,a kicsi ovit kezd.Én is félek..nem fogunk unatkozni az biztos:-)
Ha kettővel megoldottad a 3.kal is menni fog:-)Kialakul a napirend és néha könnyebb,néha nehezebb lesz de asszem kárpotol a szeretetük:,-)
Na akkor már ketten vagyunk:)
Nem tudom mi lesz, még elképzelni sem tudom.
Remélem hamar belerázódik a baba is az új,nyüzsgő családba és a gyerekek is megszokják,hogy most van egy kisebb tesó akit jobban kell babusgatni.
Majd próbálom őket rávenni,hogy segítsenek,pelenkázás,fürdetés,cumi bedugás:))))
Így hátha nem lesznek féltékenyek.Ja persze babakocsi tologatás!
De hogy a baba mellett hogy fogok én tanulni a nagy csajjal?Az már rejtély:)
A kicsi fiam meg autó mániás és persze harcolós,meg kell halnom játékból meg ilyesmi,várat építeni,katonáskodni,kalózosdit játszani.
Húúú két hatalmasra nőtt tejjel teli mellel aztán lehet hasalni meg hancúrozni mi?:)))))))))
Szóval a részletektől félek:S
Köszi a válaszokat,vettem egy nagy levegőt,és pozitívan nézek az elöttem álló időszakra:))))))
Nektek is élményekben gazdag gyermeknevelést kívánok,és jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!