Van más is, aki nagy korkülönbséggel szült, és minden olyan volt a 2. terhességnél, mintha újdonság lenne?
A fiam 6. szülinapja után döntöttünk úgy, hogy jöhet a tesó. 2. hónapban össze is jött. Így majdnem 7 év lesz közöttük, ráadásul most lányt várunk. A fiam császárral született, valahogy végig éreztem, hogy azzal fog, de farfekvés és lábtartás miatt így is lett (végig faros volt). Emiatt nem is izgultam, arra teljesen ráhangolódtam, egyáltalán nem féltem. Most minden rendben eddig, a kiscsajszink fejvégű folyamatosan minden UH-on. Így a szüléstől most nagyon parázok. :)
A vizsgálatok kb. ugyanazok, az AFP-s vérvétel volt fura, hogy az már nincs. De azért előkerestem az első terhességem papírjait is, az UH-okat mindig összehasonlítom. :)
A neten bújom a "terhesség hétről-hétre" fórumokat minden héten, hogy nő, változik a kis csöppségem. A Felicitas kiskönyvet is már legalább 2szer kiolvastam, pedig sok újat nem találtam benne. :D
Először is: jó egészséget mindegyikőtöknek!
A sima szülés nem vészes - legalábbis nekem nem volt az, jó lenne, ha a második csöppség is úgy jönne, bár tulajdonképpen mindegy, csak egészséges legyen.
Én is úgy érzem magam, mint aki még sosem volt terhes, pedig a fiam már 7 éves, mégis mindennek újra utánaolvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!