Két császár után harmadik baba? Mennyi korkülönbséggel született? Aki mégis a "nem" mellett döntött, hogy sikerült lebeszélnie magát róla? (nem az anyagiakra gondolok, szerencsére az adott).
Köszönöm a válaszokat. Az első, sürgősségi koracsászár (szintén félig érzéstelenítve...), a második hegvonal-érzékenység miatt lett az. A kettő között volt egy középidős vetélésem - szerencsére az spontán lezajlott, nem kellett műteni. Sokan őrültnek tartanak, de tényleg nagyon szeretnék egy harmadikat... Ha minden úgy menne, ahogy szeretném, akkor nálunk is öt év lenne a korkülönbség.
Kedves Második! A terhességeidnél felmerült egyébként valami,a korábbi császárból adódó komplikáció?
Igazából nem a császár miatt volt problémám.
Nálam az történt, hogy az első császár után volt egy vetélésem, amikor is a missed ab során kilyukadt a méhem. Fel kellett nyitni és összevarrni, illetve a dokinak meggyőződni róla, hogy más szerv nem-e sérült. Így lett a méhem kereszt alakban vágva, varrva. A következő terhességnél nagyon odafigyelt az orvos ránk, sokat jártam vizsgálatokra, uh-ra, nem is volt igazából semmi gond, bár gyógyszereket kellett szednem, hogy ne legyenek keményedéseim, mert az nem lett volna jó. A szülés a 38-. hétre volt kiírva, hogy elkerüljük a szülés beindulását. 3. babánknál méhlepény tapadási és elhelyezkedési problémák voltak, erre az orvos azt mondta, hogy nem lehet kizárni, hogy az előző műtéti hegek okozzák, de nem is lehet ráfogni egyértelműen. Többször vérezgettem, kórházban is voltam, megint gyógyszereket szedtem, végül 33 hetesen vált le úgy a lepény, hogy már nem lehetett mit csinálni, azonnal műteni kellett.
Vannak neki kisebb, nagyobb problémái, de igen, jól van. Dévényre járunk és neurológiára, illetve ami már most tuti, hogy asztmás. Vannak állandó gyógyszerei, ezek mellett jól van.
A Te gyerkőcöd is jól van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!