Írna nekem olyan anyuka aki be vállalta kis
korkülönbséggel a második babát és nem igazán volt
segítsége?
Figyelt kérdés
16 hos a kislányom és gondolkozunk a következő bébin, de kicsit tartok tőle pl. Terhesen az a sok vizsgálat, rosszullét. Aztán ha megszületik hogy oldod meg az etetéseket sétákat alvások picivel a kötelező vizsgálatok miközben ott a nagyobbik, dtb stb
2015. szept. 7. 07:55
1/8 A kérdező kommentje:
Ja a házimunkáról, főzésről, stb nem is beszélve
2015. szept. 7. 07:59
2/8 anonim válasza:
2év 3hónap volt a gyerekek között, annyi segítségem volt,hogy amíg orvoshoz mentem anyukámmal volt a fiam. Ovis időszakban volt nehezebb,reggel korábban keltem,mert még megetettem a kicsit, feltöztünk és mentünk az oviba, ebből a részből jobb volt amíg otthon volt mind a kettő, főzés takarítással nem volt gond,mert akkor csináltam mikor aludt a kicsi, a nagy imádott segíteni így ezzel nem vlt gond. Ha mind a kettő egyszerre aludt akkor lefeküdtem én is. Nagyon hamar "összenőttek" és eljátszottak már együtt, így mégkönnyebb volt minden.
2015. szept. 7. 09:10
3/8 anonim válasza:
Nálunk 16 hó a különbség, kicsi most 3 hónapos, nagy 19. Apuka van csak segítsék munka után.
Én a terhességet észre se vettem szinte, nem voltam rosszul csak a savam bántott és hamarabb fáradtam. Vizsgálatokra jött velem, ha apuka nem volt épp otthon, szépen ült addig a babakocsiban. Először mindig a kicsit etetem, általában a kicsi 1 órával eszik hamarbb mint a nagy, De ha pont egy időre jönnek ki akkor mivel a nagy nem üvölt így ő vár. Séta a nagy délutáni alvása után van, kicsinek viszek kaját és ha úgy van megetetem a játszótéren. Kicsi arra van szoktatva h a kiságyban cumival elaludjon, máshogy nem is tudnám mert a nagy állandoán puszilgatja, ölelgeti ha eléri. Kötelező vizsgálatokra is együtt megyünk, ha a nagy beteg akkor később megyünk egy héttel, mert az egészséges rendelésre nem viszem be. Nekem még magamra is jut időm. Főzést akkor csinálom amikor a kicsi alszik, takarítást meg szombaton, hétköznap csak felsöprök. Nagy simán elvan egyedül nem kell mellette minden percet ott tölteni így könnyebb.
2015. szept. 7. 09:13
4/8 anonim válasza:
Második babát várom, két év lesz a különbség a két gyerek között. Már 30. héten vagyok és fel sem fogtam még igazán. Rohannak a napok a nagy fiammal. Elképesztően gyorsan telik az idő. Nem tudom, pontosan hogyan oldom majd meg, de megoldom :) Nekem csak a férjem segít esténként, akkor viszont akármit, legyen az gyerekkel kapcsolatos, vagy házimunkával kapcsolatos dolog. Ez mázlim :) nem az a "meleg ételt az asztalra, de tüstént, asszony!" típus :) Tudom, hogy megtaláljuk a megfelelő napirendet és megoldásokat.
2015. szept. 7. 09:46
5/8 A kérdező kommentje:
És pl. Nőgyógyászhoz is a kicsivel mentek? Mit csinál a vizsgálat alatt? És a várakozást hogy bírja?
2015. szept. 7. 11:00
6/8 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz magánrendelésre járok, este 7re. Ilyenkor már hazaér a férjem, és ő van otthon.
2015. szept. 7. 11:02
7/8 anonim válasza:
nekem 14 hónap van a 2 között, na az igazi kis korkülönbség :)
2015. szept. 7. 15:03
8/8 anonim válasza:
Nőgyógyaszhoz, vérvételre, védőnőhöz is jött velem. Szépen sétálgatott, majszolt vmit az ölembe. Amíg vizsgáltak addig babakocsiban ült. Volt mikor jobban, volt mikor kicsit kevésbé jobban viselte, de ordítás sosem volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!