Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Írna nekem olyan anyuka aki...

Írna nekem olyan anyuka aki be vállalta kis korkülönbséggel a második babát és nem igazán volt segítsége?

Figyelt kérdés
16 hos a kislányom és gondolkozunk a következő bébin, de kicsit tartok tőle pl. Terhesen az a sok vizsgálat, rosszullét. Aztán ha megszületik hogy oldod meg az etetéseket sétákat alvások picivel a kötelező vizsgálatok miközben ott a nagyobbik, dtb stb
2015. szept. 7. 07:55
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja a házimunkáról, főzésről, stb nem is beszélve
2015. szept. 7. 07:59
 2/8 anonim ***** válasza:
2év 3hónap volt a gyerekek között, annyi segítségem volt,hogy amíg orvoshoz mentem anyukámmal volt a fiam. Ovis időszakban volt nehezebb,reggel korábban keltem,mert még megetettem a kicsit, feltöztünk és mentünk az oviba, ebből a részből jobb volt amíg otthon volt mind a kettő, főzés takarítással nem volt gond,mert akkor csináltam mikor aludt a kicsi, a nagy imádott segíteni így ezzel nem vlt gond. Ha mind a kettő egyszerre aludt akkor lefeküdtem én is. Nagyon hamar "összenőttek" és eljátszottak már együtt, így mégkönnyebb volt minden.
2015. szept. 7. 09:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálunk 16 hó a különbség, kicsi most 3 hónapos, nagy 19. Apuka van csak segítsék munka után.

Én a terhességet észre se vettem szinte, nem voltam rosszul csak a savam bántott és hamarabb fáradtam. Vizsgálatokra jött velem, ha apuka nem volt épp otthon, szépen ült addig a babakocsiban. Először mindig a kicsit etetem, általában a kicsi 1 órával eszik hamarbb mint a nagy, De ha pont egy időre jönnek ki akkor mivel a nagy nem üvölt így ő vár. Séta a nagy délutáni alvása után van, kicsinek viszek kaját és ha úgy van megetetem a játszótéren. Kicsi arra van szoktatva h a kiságyban cumival elaludjon, máshogy nem is tudnám mert a nagy állandoán puszilgatja, ölelgeti ha eléri. Kötelező vizsgálatokra is együtt megyünk, ha a nagy beteg akkor később megyünk egy héttel, mert az egészséges rendelésre nem viszem be. Nekem még magamra is jut időm. Főzést akkor csinálom amikor a kicsi alszik, takarítást meg szombaton, hétköznap csak felsöprök. Nagy simán elvan egyedül nem kell mellette minden percet ott tölteni így könnyebb.

2015. szept. 7. 09:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Második babát várom, két év lesz a különbség a két gyerek között. Már 30. héten vagyok és fel sem fogtam még igazán. Rohannak a napok a nagy fiammal. Elképesztően gyorsan telik az idő. Nem tudom, pontosan hogyan oldom majd meg, de megoldom :) Nekem csak a férjem segít esténként, akkor viszont akármit, legyen az gyerekkel kapcsolatos, vagy házimunkával kapcsolatos dolog. Ez mázlim :) nem az a "meleg ételt az asztalra, de tüstént, asszony!" típus :) Tudom, hogy megtaláljuk a megfelelő napirendet és megoldásokat.
2015. szept. 7. 09:46
 5/8 A kérdező kommentje:
És pl. Nőgyógyászhoz is a kicsivel mentek? Mit csinál a vizsgálat alatt? És a várakozást hogy bírja?
2015. szept. 7. 11:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nőgyógyászhoz magánrendelésre járok, este 7re. Ilyenkor már hazaér a férjem, és ő van otthon.
2015. szept. 7. 11:02
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem 14 hónap van a 2 között, na az igazi kis korkülönbség :)
2015. szept. 7. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Nőgyógyaszhoz, vérvételre, védőnőhöz is jött velem. Szépen sétálgatott, majszolt vmit az ölembe. Amíg vizsgáltak addig babakocsiban ült. Volt mikor jobban, volt mikor kicsit kevésbé jobban viselte, de ordítás sosem volt.
2015. szept. 7. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!