Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányos kismamák ti hogyan...

Dohányos kismamák ti hogyan tettétek le a cigit?

Figyelt kérdés
Csak dohányos kismamák válaszoljanak ha lehet.Az a kérdésem mennyi cigit szívtatok illetve hogyan tudtátok letenni.Sajnos én nem hogy undorodnék tőle még jobban kívánom.
2016. máj. 13. 13:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ahogy meglattam a tesztet többé nem szívtam de nem gondoltam semmire nem kívántam mert magától értetődő volt mintha elfelejtettem volna abban a pillanatban hogy valaha is cigiztem..
2016. máj. 13. 15:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Bár én előtte letettem a cigit, mert mi terveztük a babát. Nézz utána az Allen Carr módszernek: [link]
2016. máj. 13. 16:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Én előtte rengeteget és nagyon sokáig dohányoztam, de amikor teherbe estem, annyira érzékeny lettem a szagokra és pár szagtól meg is undorodtam (kv, öblítő, cigifüst, testápoló, wc illatosító...stb) szóval nekem hál isten nem volt nehéz dolgom, mert amint megéreztem hányingerem volt.
2016. máj. 13. 17:07
 14/17 anonim ***** válasza:
2 hónap híján 10 évig dohányoztam, kb. napi egy dobozzal. Novemberben, amikor pozitív lett a tesztem egyszerűen nem vitt rá a lélek, hogy rágyújtsak. Nem is kívántam jó darabig. Viszont heti egyszer biztos álmodok vele, hogy cigizek, és nem is keveset. És álmomban is terhes vagyok, és borzasztó lelkiismeret furdalásom van, hogy cigizek. :) Mostanában van párszor, hogy de jó lenne elszívni pár szálat, de nyilván nem fogok. 31 hkm
2016. máj. 13. 18:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Amikor kiderult h terhes vagyok azt mondtam nem gyujtok ra. Napi 8-10 szal cigit szivtam elotte, de volt hogy masfel dobozzal. Ez mindig a hangulatomtol fuggot. Aztan neha neha csak elszivtam 1-1- azal

Cigit 18 hetes koromig. Utana mar egyet sem. Utoljara szilveszterkor szivtam bele egy slukkot egy cigibe, mert kivancsi voltam a marlboro uj izere. Van amikor legszivesebben elszivnek egy szal cigit. Mert peoblemak mindig vannak, es olyankor mindig a cigihez fordultam. Multheten ki is mentem egy szal cigivel meg gyujtoval az udvarra. Aztan csak neztem... Forgattam a kezembe... Mondom gyujt ra a ge_ci en biztos nem. Nem fogom a hulye problemakat a még megnem

Szuletett gyeremekem egeszsegere hagni. Egyszerubb ha a kicsire gondolsz . Az ő egeszseget nezd ne a te kivanosagod. 35hkm

2016. máj. 13. 23:31
 16/17 anonim ***** válasza:

En 8hkm vagyok. Dohanyoztam napi 6-8 szálat, ket éve terveztük a babát es folyamatosan le akartam szokni, de az nem ment. Aztán ugy voltam vele, hogy nem stresszelem magam, majd ha a teszt pozitív lesz, akkor abbahagyom. Es ez igy is lett, azóta sem hiányzik különösen, bár en folyamatos hányingerrel küzdök.

Az Alain Car módszer viszont nekem egyszer segített, abban az a jo, hogy nem kell leszokni azonnal, hanem csak hallgatni vagy olvasni kell a szöveget es egyszercsak tényleg nem kell a cigi. Akkor több mint egy évig nem is dohanyoztam.

2016. máj. 14. 07:55
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Alan Carr a helyes neve:-D
2016. máj. 14. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!