Dohányos kismamák? Ki az aki pár hétig még cigizett? 8-9 hétig kb? Csak egy sima kérdés érdekelne mi történt elvetélt e egy két cigitől mi lett a gond.
Szia én dohányoztam végig nem voltam/vagyok rá büszke de úgy voltam (nem tervezett baba volt!) hogy ha eddig cigiztem és most hirtelen meg vonom magamtól akkor nem csak én de ő is " szenvedni" fog.. Nem szívtam sokat napi 1-2 szál, ritkán 3. Sok orvos tanácsolja (hallottam ezt) h ilyenkor napi 1-2 nem baj, persze jobb lenne ha nem. Én a szerencsések közé tartozom egészséges kisfiam született 40+3ra 3390 grammal, a placentámon pedig épp h volt valami.
Én véleményem szerint ennyitől nem fog elvetélni senki, ha a kis bébi egészséges!
elsővel kb 4 hónapig szívtam, 3750 kg és 52 cm volt a nagylány 2 nap túlhordással.
a másodikkal meg 1-2hónapig szívtam, most vagyok 38 hetes, jól érzi magát még :)
En sem vagyok buszke ra,de nehany szalat egeszen szulesig elszivtam.A fiam idore szuletett,nehany nappal tul is hordtam.Nem vettunk eszre nikotin elvonasi tuneteket,nyugodt,csendes baba volt az elso hetekben,utana persze jott a hasfajos korszak.
Most 8 eves,az eg vilagon semmilyen betegsege nincsen,3 evesen volt egyszer lazas beteg,szerencsere nagyon ellenallo az immunrendszere.Ezen az 1 influenzan es virusos gyomorrontason kivul SEMMIT! nem kapott meg el mas gyerekektol.
Azt is szoktak mondani,hogy a kesobbiekben tanulasi nehezsegeket okozhat a kismama dohanyzasa.Nos rank szerencsere ez sem igaz, a tanarok szerint a fiam kiemelkedoen okos,egyenlore osztaly elso,remelem igy is folytatja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!