Csak dohányos kismamák válaszoljanak ha lehet.Az a kérdésem mennyi cigit szívtatok illetve hogyan tudtátok letenni.Sajnos én nem hogy undorodnék tőle még jobban kívánom.
Hát, én nem vártam meg, hogy kismama legyek, leszoktam előtte. Úgy kell leszokni, hogy nem gyújtasz rá. Persze, hogy kívánod, mert függő vagy, de akkor sem szabad rágyújtani, majd elmúlik a függőség. Én amúgy napi 2-3 dobozzal szívtam, és úgy tettem le, hogy elhatároztam, többé nem gyújtok rá. És tartottam magam ehhez, pedig nagyon szenvedtem eleinte. Más receptet nem tudok.
2016. máj. 13. 13:30
2/17 anonim válasza:
Nekem könnyen ment, teljesen átértékelődtek bennem a dolgok. Pozi teszt után rá akartam gyújtani egy utolsó szál cigire, de úgy éreztem, mintha egy kanál mérget kaptam volna be. Mart, égetett, annyira rossz volt, hogy szülés/szoptatás után se szoktam vissza.
2016. máj. 13. 13:32
3/17 anonim válasza:
Napi 1-1,5 dobozzal szivtam,igazabol ahogy pozitiv lett a teszt nem gyujtottam ra többet(nem tervezett terhesseg volt,elegge meglepett)...semmi trukkom nem volt,max. Annyi,hogy mindig is gusztustalannak tartottam,ha egy terhes no dohanyzik,igy nem akartam "szembekopni" magam.az elso 1-2 het volt nagyon sz.r...utana mar siman ment
Sok sikert,menni fog!
2016. máj. 13. 13:36
4/17 anonim válasza:
Nekem könnyű dolgom volt, mert undorodtam a cigiszagtól, hányni tudtam volna tőle
2016. máj. 13. 13:40
5/17 anonim válasza:
Rosszul viseltem. Egyszerűen nem gyújtottam rá de néha úgy éreztem nem leszek elég erős ehhez. Ilyenkor google a barátom és elolvastam azt amit azért tudunk is, a dohányzás káros hatásai terhesen. Újra és újra elolvastam ugyanazokat a sorokat amikor szükségem volt erre. 2 hétig volt nehéz, mikor már volt szivhang is az eszembe se jutott a cigi. Sajnos én visszaszoktam szoptatás után de a napi 1-1,5 doboz helyett átlag napi 5 szálat szívok.
2016. máj. 13. 13:42
6/17 anonim válasza:
Lehet megkövezni! Én nem tudtam letenni teljesen :( A reggeli és délutáni kávèm mellé maradt a cigi is :( volt h rosszabb napomon 5-6 szál is elment Nem vagyok rà büszke, sőt kifogásokat sem keresek..... Nem ment és kész! Remélem neked sikerült! Jó babavárást
2016. máj. 13. 13:51
7/17 anonim válasza:
Aki felelősség teljes az egyből lerakja.. Mi a férjemmel egyből mind a ketten leraktuk a cigaretátt amikor elhatároztuk, hogy kisbabát szeretnénk. Pedig erős dohányosok voltunk. Ne mondja már senki, hogy olyan nehéz letenni.. Pl. Édesapám 20 év dohányzás után simán letette a cigit, ennek már 4éve. édesanyám végig dohányzott a legkisebb húgommal amikor terhes volt vele. Most meglehet nézni..A huginak az immunrendszere egyenlő a nullával.
2016. máj. 13. 14:04
8/17 Snorri válasza:
Aki nem dohányzott kismamaként, az nem tud hasznos tanácsot adni? Azért én leírom. Igaz én előtte szoktam le, de egy nem tervezett baba más ugye. Nekem a biorezonancia segített. Nem tudom lehet-e várandósan, utána kell érdeklődni. Van aki mondja, hogy kamu, de nekem bejött. Én előtte többször próbáltam, majd megőrültem. A kezelés után pedig semmi. Egy-két hétig még bennem volt a mozdulat, de utána az is megszűnt. Nem szenvedtem egyáltalán. Van kifejezetten dohányzásról leszoktatás biorezonanciával, kb 5-6000 ft. Utána sok folyadék, c vitamin, ennyi. Beszélj az orvosoddal, ő el tudja mondani, hogy esetleg hány szálat szívj, ha nem tudsz leszokni teljesen. Sok sikert!
2016. máj. 13. 14:24
9/17 anonim válasza:
Én napi fél dobozzal szívtam kb, ha meg volt valami (barátnőzés, borozás stb, akkor elment napi 1 doboz).
Amikor megcsináltam a tesztet és pozitív lett, rögtön letettem a cigit és nem szívtam többet.
Előtte 15 évig dohányoztam. Én nem kívántam terhesség alatt szerencsére, meg utána sem elég sokáig. Kb 2 év múlva majd' meghaltam érte, akkor elszívtam egy szálat , de fúúúj, nagyon rossz volt. :)
2016. máj. 13. 14:39
10/17 anonim válasza:
Első terhességnél pozi teszt után egyszerűen nem gyújtottam rá többet. A fiam 3 éves korában visszaszoktam, napi 1-1,5 dobozzal elment. Most a második terhességem elején pozi teszt után még kb. 1,5 hétig cigiztem, de már jóval kevesebbet, és csak a munkahelyen (napi 6-7 szálat).
Utána nem csökkentettem, hanem egyik napról a másikra egy szálat sem szívtam. A férjem cigizik, kb. napi fél dobozt szív. Itthon keveset, 1-2 szálat, de rosszul vagyok, ha megérzem rajta. Olyankor gondolkodom el rajta, hogy ez mennyire büdös. Szegény fiam anno így ölelt és adott puszit, hogy ezt kellett szagolnia?
Remélem a lányom születése után már nem szokom vissza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!