Azt mondta a védőnő, hogy ha keményedek akkor betegen
fog születni a babám?
Figyelt kérdés
kb 22 hetes korom óta keményedek, most 26+1 vagyok. szedem a magnéziumot de még így is keményedek, meg mensi-szerű görcseim vannak néha. tegnap a védőnő azt mondta, hogy amikor bekeményedik a hasam akkor nem kap oxigént a baba és emiatt sérülten fog születni. és hogy mivel már most keményedek, ezért biztosan koraszülött lesz.
megkérdezte hogy készen vagyunk-e már mindennel, mondtam hogy még nem, pl még nincs kiságy, de azért már vannak ruhák meg ilyenek, és azt mondta hogy nagyon gyorsan vegyünk meg mindent, mert bármikor megszülethet a baba.
Igaza van itt többeknek, banyek egy ilyen védőnőnél később is jól odafigyelnék rá, hogy mit mond, hogy pont az ellenkezőjét csinálhassam... -_-
2016. máj. 13. 13:34
12/17 anonim válasza:
A védőnői szolgálatot le lehet mondani, és ez az a szitu, ahol én meg is tenném. Nézz utána, hogy mi a menete, egy ilyen idiótára semmi szüksége az embernek.
2016. máj. 13. 13:43
13/17 anonim válasza:
Első vagyok.
Akkor most már nyugodj meg s lazíts;)
Boldog babavàrást.
:)
2016. máj. 13. 13:48
14/17 Snorri válasza:
Egy barátnőmnek nyáron lesz egy éves a babája. Neki is keményedett a hasa, be is fektették egy időre. De, ami a lényeg, hogy bár picit előbb jött a baba, teljesen egészséges. Nagy, erős fiúcska, semmivel nincsen elmaradva. A védőnőd pedig szégyellheti magát! Szerintem is beszélj a dokiddal, ő biztosan meg tud nyugtatni. Én ilyet még soha nem hallottam!
2016. máj. 13. 14:34
15/17 anonim válasza:
Nem kell megijedni, de a dokinak a legközelebbi vizitkor jelezd. Rengetegen keményednek sokat (pl én is) és minden gond nélkül végigviszik a terhességet (nekem pl még pihenést sem javasolt a dokim) és egészséges gyerekük születik. De jobb megnézni a méhszájat nehogy azt jelezze, hogy elkezdtél tagulni. De a védőnőd egy hülye. Pedig én általában védem őket, mert akikkel én találkoztam mind szakmailag toponvannak eés sokszor támadják itt is ok nélkül a védőnőket, de a tiéd tényleg hülye.
2016. máj. 13. 15:39
16/17 A kérdező kommentje:
Az orvosomnak mondtam már, azt mondta hogy szedjek magnéziumot és pihenjek. Egy hónapja voltam utoljára dokinál, akkor C3000 volt a méhszájértékem.
2016. máj. 13. 15:54
17/17 anonim válasza:
Csak egy kérdés: hol vette az ilyen a diplomáját,és miért is képzeli magát orvosnak???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!