Normális, hogy leugatott (szó szerint. ) a védőnő, mert kialakult egy vírusos szemölcs a talpamon? Elkezdett vádaskodni, hogy biztos strandon meg uszodában voltam. Meg mondta, hogy kijön ide hozzánk délután, beengedjem?
Az első válaszolónak igaza van. Az én nődokim kutatóorvos és kifejezetten ajánlja az úszást mozgásként, ha nem nyílik a méhszáj vagy nem kap el valaki folyton valamit. Én folyton gomba, felfázás, egyéb háromszögben éltem terhesség alatt, így nem jártam úszni.
Ha le akarod mondani, nem kell ide-oda járkálni papírokkal egyébként, ha le akarod mondani. Csak egy helyre.:) Sőt, meghatalmazással (nálunk mondjuk anélkül is, de ez egy kis kerület) leadhatja a férjed is.
Amúgy, a mi védőnőnk terhesség alatt hasztalan volt (bár nem volt bunkó, mint a tied), viszont a gyereknél tök hasznos!
jesszus :) első gyerekem előtt sportoltam (verseny szinten), ugye nem tudtam csak úgy abbahagyni a mozgást, ezért a dokim javaslatára úsztam! :) még hatalmas pocakkal is, fantasztikus volt.
ne foglalkozz a védőnővel, ne mondj semmit, csak bólogass, mosolyogj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!