20 hetes terhes vagyok. Elég sűrűn nehezen megy a wc-zés. Most is erőlködnöm kellett és egy két csepp vér is jött a hüvelyemből. Most szerintetek zaklassam a dokimat szilveszter délután ezzel?
Egy kanál étolaj és folyni fog belőled minden.
Amúgy biztos, hogy a hüvelyedből jött? Ilyenkor aranyér is bevérezhet, ami ugyanúgy vércseppeket produkál.
Pisiltem is és mikor elöl töröltem magam, ott lett kicsit véres. Másodszor is megtöröltem akkor már nem volt az. Igen aranyerem is kijött már kétszer a terhesség alatt, de most épp nincs vele bajom. Azóta is érzem h rugdos a baba, és nem görcsöl a hasam. Remélem nincs baj.
Orvosom nem ebben a városban van, hanem 20 km-rel arébb. Busszal tudnék csak menni, mert apa dolgozik.
Szoktam inni reggel éhgyomorra langyos vizet, van amikor segít van mikor kevésbé.
En egesz eletemben kuzdottem ezzel, de terhesseg alatt most minden rendben, szerencsere!
Minden nap rengeteg joghurtot iszok,kivanom is nagyon. Reggel iszok egy lightos edes javet aztan joghurtot, es nekem ez segit, a nasik, hogy gyumolcsjoghurtba teszek zabkorpat, ez is biztos hatas! ;-)
Én mindent kipróbáltam (tamarin, olaj, szilva, rostos dolgok, stb stb), semmi az ég világon nem használt, iszonyatos fájdalmak között erőlködtem, vérző végbélnyílással... A dokim mondta, amikor 5 napja nem tudtam vécézni, hogy akkor mostantól 4 naponta Guttalax cseppből 10 db és akkor görcsök nélkül távozik, aminek kell. Így is lett. Jobb kint, mint bent.
Felírt vasat is, mert rossz volt a vérképemben, azt mondta, talán hasmenést okoz nálam, nem további székrekedést. Furcsa, mert 3 hét múlva hirtelen magamtól tudtam vécézni (kb. a 26. héten) és azóta is 2 naponta magamtól tudok menni.:)
Nekem volt egyszer pisilés után vécépapíron vér, azonnal rohantunk be a dokimhoz a kórházba, ő mondta, hogy zárt méhszáj, a gyereket uh-zták, 3 napig nem szabadott szexelnünk és kontrollon elmondta, hogy valószínűleg a folyásom marta fel a hüvelyfalat. Viszont, mondta, hogyha székelés közben jön kis vér a hüvelyből, az sajnos ilyenkor természetes.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!