Nagyobb 3-4 és fölötti gyerekekkel együtt szilvesztereztek? Fönt maradhatnak veletek ameddig akarnak? Vagy már délután gyerekpezsgőztök velük?
lányom 15 hónapos, minden nap 8-kor márágyban van. de van hogy pl délután el kell mennünk valahova és 17-18 között bealszik akkor nem tudom letenni, akkor csak 9-körül megy aludni.
ma délután nagynénihez megyünk majd olyan 18-körül jövünk vissze 1 óra autó út így tuti bealszik. de nem baj, mert örült rakétázás van felénk és lehet így sem tud majd aludni. elvileg a család lesz (anyós, nagyszülök, sógor stb..) de jött volna egy gyereke scsalád, cska ök betegek lettek nagyon ma reggelre. szóval ma remélem olyan 10-ig fent lesz. de majd meglátom mikor mennyire nyafka és akkor megy aludni.
első válaszoló!
és a kicsit nem ébresztitek fel a tánccal,zenével stb.?
Nálunk ilyenkor addig maradtak ameddig akartak, aki kidölt, azt raktuk be az ágyba (3 gyerek)
és nem,akicsi soha nem ébredt fel a zenére,mert megszokták, nálunk soha nem volt "csend, mert a gyerek alszik". Nem csak szilveszterkor van baráti társaság, zene, beszélgetés,nevetés
Akkor nem pezsgőznek vele, ilyen egyszerű.
Ja, és én sem értem, miért kell hótt csendben lenni, csak mert alszik a gyerek. Ha igazán fáradt, zajban is tud szunyálni - nálunk épp kerítést csináltak, mikor pici voltam, és simán aludtam a betonkeverő-fúró, stb. mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!