Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szemölcs? Vagy mi? A nemi...

Szemölcs? Vagy mi? A nemi szervemen. Mit kezdjek vele? Ecsetelés? Mivel?

Figyelt kérdés
30 hetes vagyok, s az egyik szeméremajkamon nőtt egy valami. Én azt hittem csak egy kissebb faggyú mirigy, s megpróbáltam kinyomni. Hát aztán rájöttem, hogy nem az. :-/ Na hát eddig nem is éreztem, hogy ott van, most hogy megpiszkáltam már érzem.. :( Volt valakinek ilyen problémája?

2016. jan. 7. 11:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban szemölcs = condyloma, az "ciki". Betehet a hüvelyi szülésnek is.

Nyomás az orvoshoz, semmi házi praktika!

Lehet, már most jól elszúrtad. Ha úgy megpiszkáltad, elterjedhet jobban.

Nemi életet kerüld, ha belül a méhszájon is lesz, akár még koraszülést is indikálhat.

2016. jan. 7. 11:30
 2/18 A kérdező kommentje:
Qrvára örülök. Soha nem volt még ilyenem... :( Máshol nem tapasztaltam, hogy lenne.
2016. jan. 7. 11:33
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Így van, minél előbb mutasd meg orvosnak. Most még valószínűleg lehet rajta segíteni, de ha szüléskor is lesz, akkor abból nagy valószínűséggel császár lesz. Nekem is volt az első gyereknél, de én nem is vettem észre, csak a szülőszobán derült ki. Végül nem lett császár, mert nagyon alul volt, de először azt akarta a doki, mert megfertőzheti a babát is.
2016. jan. 7. 11:46
 4/18 A kérdező kommentje:
Neee keserítsetek már el.... :( :( :( Most biztos a hormonok miatt, de mindenen bőgök. Most épp ezen... A kisfiammal semmi komplikáció nem volt. Most meg mindenféle bajom van. Pedig olyan derűsen álltam neki ennek a terhességnek.. Most meg az elején össze vissza hánytam, aztán állva el bírtam volna aludni, a hasam is keményedik, most meg még ez ... :'( :'(
2016. jan. 7. 11:53
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet herpesz? Nekem ugyan nem terhesen de volt egy herpeszem ott lent. Egyetlen egyszer jött ki,először egy kis hólyagszerù vmi én is kinyomtam és fél napon belül elszaporodott. S.o.sben dokihoz mentem zovirax 2 nap alatt totál elmúlasztotta. Már megtanultam h semmit nem nyomkodok ki. Ott meg főleg!
2016. jan. 7. 11:57
 6/18 anonim ***** válasza:
68%
Na jó, azért a legtöbb nőnek vannak rosszullétei a terhessége alatt, szóval szerintem ezen nem kéne ennyire kiakadni. Örülj neki, hogy nincs semmi komolyabb, nem mindenki ilyen szerencsés. Az pedig, ami a nemi szerveden nőtt más is lehet, nemcsak condyloma. Nem értem az olyan válaszolót, aki csak egyetlen dologra tud gondolni, konkrétan pattanás is lehet, ami holnapra kifakad. Ha condyloma, vírusos nemi szemölcs, amit hpv vírus okoz, akkor sem kell rögtön arra gondolni, hogy nem lehet hüvelyi úton szülni. Ez azokban az esetekben igaz, ha valakinek sok szemölcse van bent a hüvelyben is. Emiatt nődokihoz kellene menni, hogy megnézze mi is a helyzet bent. Egy darab szemölcs semmit nem jelent, egy mp alatt leszedik neked. A hpv-től sem kell megijedni, mert nagyon sokféle hpv vírus van és alapvetően amelyik szemölcsöt okoz az teljesen ártalmatlan. Nem ugyanaz, mint amit a méhnyakrák-szűrésen néznek!
2016. jan. 7. 12:00
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi 6-os, nem rinyázom, mint írtam a hormonok miatt vagyok valsz ilyen hülye mostanság. Minden filmen bőgök pl amin régen nem, ha van egy kis meghatóbb rész.. O.o Kissé nyomasztó a hangulatom... Biztos a tél is... S nem vágyom az ilyen extrákra. Már hívtam a dokimat, délután kell újra hívnom időpont miatt. Elmegyek megmutatom , aztán meglátjuk mit mond. Rmeélem akár csak azoviraxos megoldás elég lesz. S nem babrálom már.
2016. jan. 7. 12:04
 8/18 anonim ***** válasza:
25%
A kettő egyébként nem ugyanaz a herpesz és a szemölcs, és ezen kívül is nagyon sok minden lehet még, szerintem nem kell aggódnod, de 30 hetesen nagyon jól tetted, hogy máris időpontot kértél. Ha valóban hpv szemölcs akkor nem kaphatsz rá ecsetelőt, mert terheseknek nem lehet használni, de sokkal egyszerűbb simán leszedni, tényleg csak 1 mp az egész. Zovirax csak ajakherpeszre jó egyébként. Ami miatt szerintem nem hpv, az az, hogy azt valakitől el is kell kapni és csak nemi úton terjed, ha nem volt más partnered, illetve a párodnak sem, akkor kizárható, hogy elkaptad volna.
2016. jan. 7. 12:22
 9/18 anonim ***** válasza:
54%

"az az, hogy azt valakitől el is kell kapni és csak nemi úton terjed, ha nem volt más partnered, illetve a párodnak sem, akkor kizárható, hogy elkaptad volna"

Persze. Ezért műtötték a 6 éves keresztfiamat condylomával, mert csak nemi úton lehet elkapni, bőrkontaktussal, fertőzött tárggyal, törölközővel, uszodában, nyilvános illemhelyen egyáltalán nem. Ne mondj már marhaságot.

(S nem, még mielőtt kitalálnád, nem találta meg hátulról senki szegény gyereket, a bőrgyógyászati klinikán sem hívta ki senki a gyámügyet vagy a rendőrséget, nem lepődtek meg rajta, láttak már ilyet)

2016. jan. 7. 12:28
 10/18 anonim ***** válasza:
19%
9 Szakmában dolgozom, az ilyen eset baromi ritka. Persze minden felnőtt azzal jön, hogy a szaunában kapta el, de mindig kiderült, hogy nemi úton, most abba nem mennék bele, hogy miért komolyabban, a lényeg, hogy ezek a vírusok nem szaporodóképesek és nem fertőznek egy rövid idő eltelte után, viszont más nemi betegségektől eltérően jobban fertőznek, így az óvszer sem véd ellenük, szóval ha valaki a hpv-vel fertőzött nemi váladékát beletörli egy törülközőbe, akkor az nem marad rajta hetekig, de órákig sem, szóval gyakorlatilag csak nemi úton lehet elkapni. Az más kérdés, hogy a megcsalásokat nem szívesen vallják be az emberek, így könnyebb mindenféle mást kitalálni. Gyerekeknél jellemzően más szemölcsök szoktak előfordulni, nem hpv, valószínűleg ez történt ebben az esetben is.
2016. jan. 7. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!