15 hetes vagyok és egyetlen egy szerintem herpesz jött ki a nemi szervemen illetve reggelre most a számon. Nem tudom mitől kaphattam el, de mit tehetek ellene? Péntekre van csak időpontom az orvoshoz. Lehet baja a babának?
Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 07:14
1/5 anonim válasza:
Ha herpesz, esetleg attól, hogy akivel lefeküdtél, az nem sokkal korábban más növel is volt..Ha volt más nővel, utána meg Veled, akkor van általában az, hogy herpeszes lesz a nő nemi szerve vagy annak környéke. Hogy lehet-e a babádnak baja, azt nem tudom, de nem hiszem. Sajnálom, de ez így van általában. Remélem segítettem:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) két hete voltunk utoljára együtt a párommal, szerintem az már rég kijött volna. Nagyon nem is lehetünk együtt, mert veszélyeztetett terhes vagyok.
2014. febr. 12. 07:36
3/5 anonim válasza:
Nekem ttöbbször is volt herpesz a számon terhesség alatt és semmi baja a fiamnak. Mikor meglátta a doki csak annyit kérdezett h lázas vagyok e. De mivel nem voltam így nem foglalkozott vele tovább.
4/5 anonim válasza:
A genitális herpesz azért nem a legveszélytelenebb, ha babát vársz.
Ebben a cikkben írnak a kismamákról is:
5/5 anonim válasza:
A terhességről nem tudok nyilatkozni, de a nemi herpeszt nem csak nemi úton lehet összeszedni..
Nekem is van sajnos, nem mentem félre, a párom sem, csak kinulláztam az immunrendszerem kb 3 hónapra, és közben 1 hétig voltam egy nem túl higénikus helyen.
A herpeszre egyébként nekem antibiotikumot kellett szednem és krémet használtam. Érdemes lenne felhívni az orvosodat, akkor is ha csak péntekre van időpontod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!